tag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post6261699750637229150..comments2023-09-30T15:21:22.389+02:00Comments on Godte: Blå stjernekageGodtehttp://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-55753882182656716702011-08-11T00:28:40.287+02:002011-08-11T00:28:40.287+02:00Hej Berit. Mange tak! :-)Jeg har brugt denne:http:...Hej Berit. <br><br>Mange tak! :-)<br><br>Jeg har brugt denne:<br>http://www.sarahskager.dk/mini-marcipancupcakes-med-den-bedste-hindb%C3%A6rfrosting/ <br>men har så tilsat 2 spsk Amaretto for at få mere marcipansmag. <br>Det giver nogle meget velsmagende og forholdsvist "tørre" bunde.Godtehttp://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-85474515321145560032011-08-11T00:28:39.949+02:002011-08-11T00:28:39.949+02:00Åh jo, når den er færdig, skal den fremvises for a...Åh jo, når den er færdig, skal den fremvises for alverden! Jeg har allerede snakket med en fotograf om at dokumentere den mere prof, end mine evner rækker til - og jeg er ikke engang begyndt på den endnu... Jeg håber virkelig, at god planlægning er det halve arbejde....<br><br>Tak for tippet om piskning. Jeg er totalt novice i denne verden af kager - min viden stammer fra hjemkundskab i skolen samt min mor, så alle råd modtages med kyshånd.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-48667171685990949352010-11-02T14:34:48.440+01:002010-11-02T14:34:48.440+01:00Berit - :-D Du kan da også sætte presset op for di...Berit - :-D Du kan da også sætte presset op for dig selv ;-) <br />Og ja - planlægning er meget! Det tager jo 3-5 dage at lave en kage. <br /><br />Velbekomme. Du kan hente super meget viden og gode råd her: http://scandinaviancakedecorators.com/forum/index.php <br /><br />(Hvor jeg også er)Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-44546175839942573652010-11-02T01:10:55.903+01:002010-11-02T01:10:55.903+01:00Åh jo, når den er færdig, skal den fremvises for a...Åh jo, når den er færdig, skal den fremvises for alverden! Jeg har allerede snakket med en fotograf om at dokumentere den mere prof, end mine evner rækker til - og jeg er ikke engang begyndt på den endnu... Jeg håber virkelig, at god planlægning er det halve arbejde....<br /><br />Tak for tippet om piskning. Jeg er totalt novice i denne verden af kager - min viden stammer fra hjemkundskab i skolen samt min mor, så alle råd modtages med kyshånd.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-32423197034981858942010-11-01T08:14:50.614+01:002010-11-01T08:14:50.614+01:00Berit - Uha, det er også en stor og spændende opga...Berit - Uha, det er også en stor og spændende opgave! Jeg tror faktisk, den opskrift vil være god til netop det. <br /><br />Husk at piske æg, sukker etc. i minimum 10 min - så hæver dejen meget flottere - hvis du ikke allerede kender det trick :-)<br /><br />Håber, du vil give mig et tip om, hvor jeg kan se kagen, når den er færdig?Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-14868328452469527062010-11-01T00:39:32.212+01:002010-11-01T00:39:32.212+01:00Tusind tak for svar. Jeg skal lave min første &quo...Tusind tak for svar. Jeg skal lave min første "officielle" kage til et guldbryllup for 50 gæster her den 12., og jeg ville gerne have noget marcipanbund i, som var mere tørt end mazarin. Jeg vil prøve med cupcakeopskriften - og amarettoen!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-83424913853949393102010-10-31T18:39:19.375+01:002010-10-31T18:39:19.375+01:00Hej Berit.
Mange tak! :-)
Jeg har brugt denne:
...Hej Berit. <br /><br />Mange tak! :-)<br /><br />Jeg har brugt denne:<br />http://www.sarahskager.dk/mini-marcipancupcakes-med-den-bedste-hindb%C3%A6rfrosting/ <br />men har så tilsat 2 spsk Amaretto for at få mere marcipansmag. <br />Det giver nogle meget velsmagende og forholdsvist "tørre" bunde.Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-8221724875405988382010-10-30T21:26:45.926+02:002010-10-30T21:26:45.926+02:00Sindssygt flot kage! Jeg er vild med det utraditon...Sindssygt flot kage! Jeg er vild med det utraditonelle stjernemønster.<br /><br />Hvilken opskrift har du brugt til bundene?<br /><br />Mvh. BeritAnonymousnoreply@blogger.com