tag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post4632381306475450794..comments2023-09-30T15:21:22.389+02:00Comments on Godte: Lagkage med blåbærmousse og NutellacremeGodtehttp://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comBlogger25125tag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-40887785807000953862011-09-21T22:01:14.883+02:002011-09-21T22:01:14.883+02:00Prøv at søge på sirup her på bloggen. I øverste ve...Prøv at søge på sirup her på bloggen. I øverste venstre hjørne, så kommer der en masse forskellige indlæg om sirupper frem :-)<br /><br />Du tager saften - og en god sjat sukker(!) og koger det (evt. med en sjat citronsaft) og kornene fra en vaniljestang (og stangen) indtil du synes, det har den konsistens, du ønsker. Du kan tage lidt op op en tallerken og lade det køle af et øjeblik for at se, hvor tykt det bliver, når det er kølet af.<br /><br />Hjalp det - ellers så spørg endelig igen :-)Godtehttp://www.godte.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-58625425562642641702011-09-21T11:35:18.212+02:002011-09-21T11:35:18.212+02:00Du må skære det ud i pap for mig - sirup laves hvo...Du må skære det ud i pap for mig - sirup laves hvordan? Også med de lækre vaniljestænger... Hvordan? Tak ;-)Pyntekagennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-51180213671510734612011-09-20T17:18:57.239+02:002011-09-20T17:18:57.239+02:00Jeg ville si det meste af væsken fra - og evt. kog...Jeg ville si det meste af væsken fra - og evt. koge lidt sirup af det :-)Godtehttp://www.godte.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-42586999990749708232011-09-20T17:05:03.953+02:002011-09-20T17:05:03.953+02:00Jeg må bruge lidt assistance: Kan man bruge dybfro...Jeg må bruge lidt assistance: Kan man bruge dybfrosne blåbær eller bliver de for vandet til mousse/sylt opskriften?Pyntekagennoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-6446291506940495442011-08-11T16:27:34.962+02:002011-08-11T16:27:34.962+02:00Taark :-)
Ja, du har jo overtrukket med 50/50 fler...Taark :-)<br />Ja, du har jo overtrukket med 50/50 flere gange, med meget flot resultat. Jeg må også prøve det en dag. <br />Og det med voksdugen - du er sgu smart! :-)Godtehttp://www.godte.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-47206283282918031372011-08-11T00:28:16.282+02:002011-08-11T00:28:16.282+02:00Mmmh, den ser da ellers lækker ud! Jeg har i tider...Mmmh, den ser da ellers lækker ud! Jeg har i tidernes morgen (i to ord) lavet en del otellolagkager (ET ord) med marcipan omkring og bandet som ind i helvede over. Men men... det smager jo bare skønt!Camilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-70545403029372952072011-08-11T00:28:15.874+02:002011-08-11T00:28:15.874+02:00Camilla - Nåh...dengang, du bare var en lille småk...Camilla - Nåh...dengang, du bare var en lille småkageæske (ét ord!) og endnu ikke en orn'lig kagedåse? :-D <br>Jeg havde også "snydt" og spurgt en anden kagedåse, om det med glykosen B-)Godtehttp://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-25654722571977839422011-08-11T00:28:15.712+02:002011-08-11T00:28:15.712+02:00Ja, dengang hvor jeg var en fattig studerende og h...Ja, dengang hvor jeg var en fattig studerende og hvor glykose kun var en formel i biokemitimerne. Dengang hvor jeg var mere "dåse" end "kage" :-)Camilla (Himmelske Kager)http://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-63075663652870019842011-08-11T00:28:15.475+02:002011-08-11T00:28:15.475+02:00Piskeris - Mange tak! Og de der rejer putter du ba...Piskeris - Mange tak! Og de der rejer putter du bare i dine egne kager ;-D<br><br>Tak.. der ER bare noget over det grønne græs ♥Godtehttp://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-88402115522116190372011-08-11T00:28:15.240+02:002011-08-11T00:28:15.240+02:00Tak Godte :o) Det er jo ligefør jeg er nødt til at...Tak Godte :o) <br>Det er jo ligefør jeg er nødt til at skulle hjem og prøve 50/50 formlen -- og tænker jeg mig om har jeg vist en rest marcipan i køleskabet - men ikke nok til en kage - kun til en smagsprøve. Ihhh nu er det ligefør jeg glæder mig til at komme hjem (ej det gør jeg altid) - smiler.Anitahttp://www.blogger.com/profile/04657215426627413113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-66651261704412786312011-08-11T00:00:54.212+02:002011-08-11T00:00:54.212+02:00Ser bare SÅ lækker ud. Og kan varmt anbefale at la...Ser bare SÅ lækker ud. Og kan varmt anbefale at lave det der 50/50 overtræk.<br />Dog skal man lige være forberedt på, at farverne ikke bliver helt som når man indfarver fondant, men tilgengæld er smagen SÅ meget bedre.. Og når du skal overtrække en hel kage, kan jeg anbefale at du ruller marcipanen imellem 2 stk. gennemsigtig voksdug.. Så smart...Sus_wisnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-33189467433442375782011-08-10T15:26:29.767+02:002011-08-10T15:26:29.767+02:00Anita - Velbekomme :-)
Ligefør? Sludder - bare i ...Anita - Velbekomme :-)<br /><br />Ligefør? Sludder - bare i gang. Så kan jeg jo også lige få lov at høre, hvordan det gik ;-D <br /><br />Overtrækket bliver jo mere "grynet" pga. marcipanens naturlige "gryn" fra mandlerne og heller ikke helt hvid. <br />Den kan også stadig farves med pastafarver :-)Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-75542886222535525402011-08-10T15:11:18.982+02:002011-08-10T15:11:18.982+02:00Tak Godte :o)
Det er jo ligefør jeg er nødt til a...Tak Godte :o) <br />Det er jo ligefør jeg er nødt til at skulle hjem og prøve 50/50 formlen -- og tænker jeg mig om har jeg vist en rest marcipan i køleskabet - men ikke nok til en kage - kun til en smagsprøve. Ihhh nu er det ligefør jeg glæder mig til at komme hjem (ej det gør jeg altid) - smiler.Anita (kagekællingen.dk)https://www.blogger.com/profile/04657215426627413113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-83515575873456940642011-08-10T12:29:46.321+02:002011-08-10T12:29:46.321+02:00Anita - Taaark :-)
Nemlig, der er ingen sand i kø...Anita - Taaark :-) <br />Nemlig, der er ingen sand i køkkenet!<br />Eller det er der jo så, når de alle sammen slæber det med hjem *Hmrf* ;-)<br /><br />Nej, ingen glukose, hvis du blandet det med fondant og ellers er det 500 gram marcipan, 50 gram glykose og 250 gram flormelis - sådan cirka :-)Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-62326018459044295002011-08-10T10:50:14.131+02:002011-08-10T10:50:14.131+02:00UHHMMM hvor ser den bare lækker ud - og sikke en f...UHHMMM hvor ser den bare lækker ud - og sikke en flot farve de blåbær de giver :o)<br />Og forstår dig godt - du slapper af og HYGGER i et køkken, de andre gjorde det nok ved stranden, men hvad gør det for i køkkenet er der INGEN sand.<br /><br />50/50 af fondant og marcipan - ingen glukose der ? - det må jeg helt sikkert også prøve en dag.Anita (kagekællingen.dk)https://www.blogger.com/profile/04657215426627413113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-5557626693668653532011-08-09T22:58:16.100+02:002011-08-09T22:58:16.100+02:00Piskeris - Mange tak! Og de der rejer putter du ba...Piskeris - Mange tak! Og de der rejer putter du bare i dine egne kager ;-D<br /><br />Tak.. der ER bare noget over det grønne græs ♥Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-45670201154755022112011-08-09T22:37:13.389+02:002011-08-09T22:37:13.389+02:00Sh*t hvor er den bare f*cking lækker! Manner! Der ...Sh*t hvor er den bare f*cking lækker! Manner! Der mangler bare en enkelt reje, og så er den der :-D :-D<br /><br />Supersmukke billeder!Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-9664030712367585592011-08-09T22:10:22.973+02:002011-08-09T22:10:22.973+02:00Camilla - Det er ikke længe siden, at jeg aldrig h...Camilla - Det er ikke længe siden, at jeg aldrig havde hørt ordet :-D<br />For nu er du mere kage end dåse eller? <br />(Havde mange andre gode kommentarer, men denne var den mest stuerene :-D)Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-6113314943796554092011-08-09T22:01:04.965+02:002011-08-09T22:01:04.965+02:00Ja, dengang hvor jeg var en fattig studerende og h...Ja, dengang hvor jeg var en fattig studerende og hvor glykose kun var en formel i biokemitimerne. Dengang hvor jeg var mere "dåse" end "kage" :-)Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-41746548614437968942011-08-09T21:55:12.281+02:002011-08-09T21:55:12.281+02:00Camilla - Nåh...dengang, du bare var en lille småk...Camilla - Nåh...dengang, du bare var en lille småkageæske (ét ord!) og endnu ikke en orn'lig kagedåse? :-D <br />Jeg havde også "snydt" og spurgt en anden kagedåse, om det med glykosen B-)Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-90201124827611944362011-08-09T21:51:45.470+02:002011-08-09T21:51:45.470+02:00Nej, det var i min pre-kage-kone-tid (4 ord!), så ...Nej, det var i min pre-kage-kone-tid (4 ord!), så jeg kendte ikke til glykosesirups fortræffeligheder dengang.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-67264910803859686862011-08-09T21:21:36.482+02:002011-08-09T21:21:36.482+02:00Camilla - Jamen det var den også! Det sagde de i h...Camilla - Jamen det var den også! Det sagde de i hvert fald :-D<br />Kæææft, hvor er du god til et og to ord ;-D <br /><br />Hmm..jeg bandede ikke.. Syntes det var lidt bøvlet, men alligevel ikke helt så slemt, som jeg havde frygtet. Bruger du ikke glykosesirup eller?Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-16831913371934019622011-08-09T20:03:26.004+02:002011-08-09T20:03:26.004+02:00Mmmh, den ser da ellers lækker ud! Jeg har i tider...Mmmh, den ser da ellers lækker ud! Jeg har i tidernes morgen (i to ord) lavet en del otellolagkager (ET ord) med marcipan omkring og bandet som ind i helvede over. Men men... det smager jo bare skønt!Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-21937929435015258162011-08-09T17:19:39.886+02:002011-08-09T17:19:39.886+02:00Hyss - Hahahahaha... du er utrolig! :-D
Og tak! :...Hyss - Hahahahaha... du er utrolig! :-D <br />Og tak! :-)Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-32349075536453113382011-08-09T16:57:58.587+02:002011-08-09T16:57:58.587+02:00Densergodtnoklækkerud..... superflottefarverinden...Densergodtnoklækkerud..... superflottefarverindeni.... <br /><br />Nå.. ja.. jeg turde ikke lave for mange mellemrum.. <br /><br />HysseAnonymousnoreply@blogger.com