tag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post3937784213712044815..comments2023-09-30T15:21:22.389+02:00Comments on Godte: Frisklavet pasta og Byggemand BibGodtehttp://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comBlogger15125tag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-79199418810305769622011-08-09T13:40:39.144+02:002011-08-09T13:40:39.144+02:00Susanne - Ja, ikk'!? Jeg er så glad for, at An...Susanne - Ja, ikk'!? Jeg er så glad for, at Annika fik den idé! :-)<br />Og det er nemlig endnu en god ting - det at skufferne ikke skal ud. Så står de heller ikke i vejen på gulvet.Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-25859484013497106742011-08-09T12:52:12.806+02:002011-08-09T12:52:12.806+02:00Ej hvor er det smart med pladsen der. Og så kan du...Ej hvor er det smart med pladsen der. Og så kan du jo også trygt fylde i skufferne... når du ikke skal hive dem ud når du skal nørde. Skisme smart. <br /><br />Knus SusanneSusannehttp://www.mitkageeventyr.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-61388725045814219922011-08-08T14:51:43.067+02:002011-08-08T14:51:43.067+02:00Anita - Har skrevet til dig :-)Anita - Har skrevet til dig :-)Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-8008762641584492002011-08-08T10:07:11.641+02:002011-08-08T10:07:11.641+02:00Hej Godte - det er da muligt jeg gerne vil købe de...Hej Godte - det er da muligt jeg gerne vil købe den - vil du sende mig lidt flere detaljer på mail@anitaogjan.dk - jeg bor dog ikke på sjælland så den skal sendes... MED mindre du skal med til Kagemums kurset ????<br /><br />Knus AnitaAnita (kagekællingen.dk)https://www.blogger.com/profile/04657215426627413113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-35478337710659167502011-08-07T22:49:12.429+02:002011-08-07T22:49:12.429+02:00Anita - Tak :-)
ActiFry'en er super lækker - v...Anita - Tak :-)<br />ActiFry'en er super lækker - vi er bare ofte for mange mennesker til mad, til at den er god til dét. Jeg sælger den, så hvis du er interesseret - og bor på Sjælland - så kan vi måske finde ud af noget :-)<br /><br />Camilla - Naah..det kreative kan vi vist takke Annika for, men det er dælme skønt med den ekstra plade, når der er brug for den :-)Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-82297739568511272672011-07-31T16:54:14.884+02:002011-07-31T16:54:14.884+02:00Sikke kreativ du er - dejligt med noget mere bordp...Sikke kreativ du er - dejligt med noget mere bordplads til kagenørderierne.Camilla (Himmelske Kager)https://www.blogger.com/profile/16427891291539842512noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-76328202649330645392011-07-30T11:59:42.997+02:002011-07-30T11:59:42.997+02:00Dejligt Godte, tillykke med dit nye udstyr og nej ...Dejligt Godte, tillykke med dit nye udstyr og nej det må man ALDRIG gå ned på. Også rigtig dejligt med mere bordplads - det nan man altså heller aldrig få for lidt af . Nu skriver du så også Actifry det er en af de ting der står på min ønskeliste men kan fornemme at det ikke er pengene værd (måske det ikke bli er godt i den. ??). <br />Solen kommer helt sikkert nu for jeg skal starte arbejde igen på mandag rigtig god og varm ferie til jer<br />Knus AnitaAnita (kagekællingen.dk)https://www.blogger.com/profile/04657215426627413113noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-63233394818557594612011-07-27T12:46:16.119+02:002011-07-27T12:46:16.119+02:00Annika - Tak, det var en SUPER god idé, du kom med...Annika - Tak, det var en SUPER god idé, du kom med!<br />Hahahaha... Nahaj..der kan da sagtens hænge den slags plader 1½ meter oppe på væggen :-DGodtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-48742296374687356382011-07-26T20:08:08.311+02:002011-07-26T20:08:08.311+02:00Tillykke med ekstra pladsen ;)
Joew, sådanne bordp...Tillykke med ekstra pladsen ;)<br />Joew, sådanne bordplader der kan skubbes ned så de hænger op ad væggen, meeen - så bliver det også lidt for sært ;)Annikahttps://www.blogger.com/profile/14028451782456686311noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-15893702361103749802011-07-26T12:41:46.932+02:002011-07-26T12:41:46.932+02:00Piskeris - Det passer fint med lørdag :-D
Det er s...Piskeris - Det passer fint med lørdag :-D<br />Det er skidt, at det ikke er demokratiet, som styrer her... Vi er vist en helt del danskere, der stemmer ens efterhånden :-DGodtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-78296871992978151282011-07-26T09:37:42.737+02:002011-07-26T09:37:42.737+02:00Jeg har læst et rygte om, at der kommer sol på lør...Jeg har læst et rygte om, at der kommer sol på lørdag. Om det bare er noget, som vejrmedarbejderne finder på for at formilde de solhungrende danskere - det skal jeg ikke kunne sige. Men jeg stemmer altså også for mere sol - NU! ;-)Piskerisethttps://www.blogger.com/profile/14199205159506890106noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-13649361619071182992011-07-26T00:03:52.657+02:002011-07-26T00:03:52.657+02:00Edith - Ja, sådan kan det nemt gå. Jeg har en del ...Edith - Ja, sådan kan det nemt gå. Jeg har en del stående på altanen, som sjældent bruges. Var det noget med en ActiFry? :-D <br /><br />Mine to valser vil dog få plads i skuffen lige under KAmma og (forhåbentlig) ofte komme i brug. <br />Jep, det kan man, men bredden på valsen begrænser det jo en del, og så kan man sgu lige så godt rulle det i hånden - med mindre man skal lave lange borter eller lign. <br /><br />Tak, det er dejligt med den ekstra halve meter, men nu tror jeg så heller ikke, jeg kan finde på flere steder at tilføje mere bordplads :-DGodtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-56259857334739674612011-07-25T23:18:54.658+02:002011-07-25T23:18:54.658+02:00Uh jeg drømmer om at lave frisk pasta, men jeg ken...Uh jeg drømmer om at lave frisk pasta, men jeg kender mig selv godt nok til at vide at udstyret nok alligevel bare ville kede sig i skabet sammen med saftpresseren og foodprocesseren...<br />Og dog! Har hørt at man kan bruge pasta-rulle-sjoveren til KAmma til at rulle fondant! <br /><br />Tillykke med endnu mere bordplads! Jeg er endnu en gang misundelig ;-)TestMedTestPåhttps://www.blogger.com/profile/08587537866649380708noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-51423566328987367242011-07-25T23:06:31.865+02:002011-07-25T23:06:31.865+02:00Gita - Hahaha..ja, det går jo næsten ikke ;-D
Hmm...Gita - Hahaha..ja, det går jo næsten ikke ;-D<br /><br />Hmm..der er en pointe der med saltet, men smager det på samme måde, hvis man blot tilføjer lidt mere salt i kogevandet? <br /><br />Når man bager, så tager man også æggene ud før, men så er det for at skabe større volume, når de piskes, men når man har en KAmma til at ælte, så betyder det ikke så meget, når det er pasta ;-)<br /><br />Jeg tror, jeg vil lave det forholdsvist tit. Og jeg tror endda, jeg vil "snyde" ved bare at smide det hele i skålen fra starten af. Jeg tror ikke, det har den store betydning, når det æltes sammen i maskine. Og når jeg så også får den anden valse, så bliver det bare super nemt. <br /><br />Vi spiste også laks til i dag. Med porrer og forårsløg i hvid sauce til. Pasta og havting er godt!Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-35334595883196147922011-07-25T22:45:46.444+02:002011-07-25T22:45:46.444+02:00Lækkert! :-) Med mange æg/æggeblommer mætter det s...Lækkert! :-) Med mange æg/æggeblommer mætter det selvfølgelig helt vildt hurtigt. Det er det eneste minus :-)<br /><br />Jeg bruger selv en pastamaskine-dims. Der fraråder de at bruge salt i dejen af hensyn til valserne, så jeg venter med salt til de skal koges. <br /><br />I min opskrift læste jeg på et tidspunkt at æggene skulle tages ud af køleskab et stykke tid inden brug. Det glemte jeg på et tidspunkt og det viste sig hurtigt at arbejdet med dejen med kolde æg var lidt for hårdt arbejde. Så fandt jeg ud af hvorfor æggene skulle ud af køleskabet noget før. <br /><br />Det er sjældent jeg laver hjemmelavet pasta, men hvis jeg for eksempel har været heldig at få fat i lækre lækkerier fra havet er det perfekt.Gita Streethttp://streetpatrol.dknoreply@blogger.com