tag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post3526492294971543849..comments2023-09-30T15:21:22.389+02:00Comments on Godte: JulekonfektGodtehttp://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comBlogger22125tag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-21329750160576758132011-08-11T00:27:47.613+02:002011-08-11T00:27:47.613+02:00Sabina - Glimmer er godt :-DBillede er tilføjet - ...Sabina - Glimmer er godt :-D<br><br>Billede er tilføjet - selvom det er lidt svært at fotografere helt gennemsigtige forme.<br><br>Vel er hun så ♥Godtehttp://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-46075108241894168432011-08-11T00:27:47.205+02:002011-08-11T00:27:47.205+02:00Nanna - Tak :-)Det gør mig ikke så meget - så læng...Nanna - Tak :-)<br>Det gør mig ikke så meget - så længe jeg ved det på forhånd. Det er lidt lige som de små børn, der bare skal have besked i tide :-D<br>Ja, det stakkels konfekt må lære det! *Muhahaha*Godtehttp://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-9655145007569005922011-08-11T00:27:46.861+02:002011-08-11T00:27:46.861+02:00de ser så lækre ud,er sååå dygtig og kreativ det e...de ser så lækre ud,er sååå dygtig og kreativ det er godt det ikke er jul hele åretleon lethhttp://www.blogger.com/profile/07663753500703100420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-78897092138029185442011-08-11T00:27:46.646+02:002011-08-11T00:27:46.646+02:00Leon - Mange tak! :-)Jeg har besluttet, at man god...Leon - Mange tak! :-)<br>Jeg har besluttet, at man godt kan lave konfekt hele året ;-DGodtehttp://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-8860762782857693082011-08-11T00:27:46.434+02:002011-08-11T00:27:46.434+02:00Jeps - jeg hælder nemlig bare på indtil det ikke k...Jeps - jeg hælder nemlig bare på indtil det ikke kan trække mere og er godt og grundigt smattet. Og jeg bruger helst odense marcipan fordi jeg ikke synes jeg kan mose nok ind i anton bergs. First price minder i øvrigt meget om odensesSignehttp://www.blogger.com/profile/00108723152649533223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-6559193994125953932010-12-22T19:46:28.716+01:002010-12-22T19:46:28.716+01:00Marcipan skal være med mange mandler! Punktum! Man...Marcipan skal være med mange mandler! Punktum! Man burde lave et fakkeltog....men det er for koldt nu..<br />Svenskerne må lave det selv! :-DGodtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-87795798639618215482010-12-22T19:39:04.368+01:002010-12-22T19:39:04.368+01:00lige præcis derfor - og det er også derfor svensk ...lige præcis derfor - og det er også derfor svensk marcipan i min skuffe kun er egnet til bagning - der er max 50 pct mandler - wtfSignehttps://www.blogger.com/profile/00108723152649533223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-44914868335731377602010-12-22T17:17:33.677+01:002010-12-22T17:17:33.677+01:00Signe - Okay. Jeg tror, det bliver forsøgt næste å...Signe - Okay. Jeg tror, det bliver forsøgt næste år. <br />Jeg bruger også Odense marcipan. Den lyserøde - det er den med flest mandler i.Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-75689197693234023012010-12-22T08:59:53.977+01:002010-12-22T08:59:53.977+01:00Jeps - jeg hælder nemlig bare på indtil det ikke k...Jeps - jeg hælder nemlig bare på indtil det ikke kan trække mere og er godt og grundigt smattet. Og jeg bruger helst odense marcipan fordi jeg ikke synes jeg kan mose nok ind i anton bergs. First price minder i øvrigt meget om odensesSignehttps://www.blogger.com/profile/00108723152649533223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-46310170326216138112010-12-18T21:38:15.473+01:002010-12-18T21:38:15.473+01:00Tak, Signe - jeg har det jo på samme måde.
Jeg e...Tak, Signe - jeg har det jo på samme måde. <br /><br />Jeg er ikke så begejstret for hvid chokolade.. Men god idé, det med at lade det trække - hvor meget sirup bruger du så? Du hælder vel ikke bare en masse over eller?<br /><br />Og knus retur :-)Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-25180121363875619672010-12-18T21:24:06.552+01:002010-12-18T21:24:06.552+01:00De er smukke og nydelsen er da betydeligt større, ...De er smukke og nydelsen er da betydeligt større, når det er smukt. <br />Jeg overtrækker altid dem med granatæblesirup med hvid chokolade. Og jeg lader dem altid trække en dag inden de overtrækkes for er de betydeligt nemmere at forme i ønskede former. <br />Knus til digSignehttps://www.blogger.com/profile/00108723152649533223noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-75435897844775547532010-12-18T20:58:20.408+01:002010-12-18T20:58:20.408+01:00Leon - Mange tak! :-)
Jeg har besluttet, at man go...Leon - Mange tak! :-)<br />Jeg har besluttet, at man godt kan lave konfekt hele året ;-DGodtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-52124648650389437622010-12-18T12:12:17.222+01:002010-12-18T12:12:17.222+01:00de ser så lækre ud,er sååå dygtig og kreativ det e...de ser så lækre ud,er sååå dygtig og kreativ det er godt det ikke er jul hele åretUnknownhttps://www.blogger.com/profile/07663753500703100420noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-67096850386762629362010-12-17T22:37:02.539+01:002010-12-17T22:37:02.539+01:00Nanna - Tak :-)
Det gør mig ikke så meget - så læn...Nanna - Tak :-)<br />Det gør mig ikke så meget - så længe jeg ved det på forhånd. Det er lidt lige som de små børn, der bare skal have besked i tide :-D<br />Ja, det stakkels konfekt må lære det! *Muhahaha*Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-57078752476861710802010-12-17T22:24:22.748+01:002010-12-17T22:24:22.748+01:00Ha! I havde ret! Perfekt! Jeg trykkede lige let på...Ha! I havde ret! Perfekt! Jeg trykkede lige let på bunden af formen og ud poppede de :-D <br />Tak, for hjælpen! :-¤Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-34942715235061883882010-12-17T22:02:09.638+01:002010-12-17T22:02:09.638+01:00Vi har ikke sat dem på køl før, imens vi ventede. ...Vi har ikke sat dem på køl før, imens vi ventede. Hvor længe skal de være på køl? <br />Det er sidste chance - var sgu lige ved at kyle dem i skakten i går! *Hmrf*Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-48232511032190145812010-12-17T22:02:00.264+01:002010-12-17T22:02:00.264+01:00Hvor ser din konfekt flot ud... Ja, næsten ærgerli...Hvor ser din konfekt flot ud... Ja, næsten ærgerligt det skal spises, men sådan er livet for konfekt... Kort men lækkert :-)Nanna (Pyntekagen)https://www.blogger.com/profile/11027267392122649293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-11550707411263488212010-12-17T21:53:03.250+01:002010-12-17T21:53:03.250+01:00Tak for billedet - Men som Hysse skriver, så er de...Tak for billedet - Men som Hysse skriver, så er det også på den måde jeg gør det på, og jeg har ikke haft problemer med at få "laden" ud af mine forme,, og dine forme ligner jo sådanne nogen standart forme, så du må simpelthen forsøge igen - Det skal nok lykkes for dig - JEG TROR PÅ DIG..Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/16802952443385626275noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-91394262867866661702010-12-17T21:48:43.466+01:002010-12-17T21:48:43.466+01:00Taark :-)
Okay. Det er vi så i gang med at afprøv...Taark :-)<br /><br />Okay. Det er vi så i gang med at afprøve lige nu! Er er fyldt chokolade i to fordybninger og det er sat i køleskabet.Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-61381955142924110652010-12-17T21:20:38.023+01:002010-12-17T21:20:38.023+01:00Nøj.. hvor ER de flotte .. Mums
Her er lidt fra d...Nøj.. hvor ER de flotte .. Mums<br /><br />Her er lidt fra det søde liv.. <br /><br />Hvis chokoladen ikke vil ud af formen, sættes formen ind i køleskabet igen. Chokoladen slipper først formen, når den er helt afkølet og har trukket sig sammen. De færdige fyldte chokolader opbevares mørkt og køligt (ikke i køleskabet).<br />Hysse..Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-64437970263221300492010-12-17T20:41:17.084+01:002010-12-17T20:41:17.084+01:00Sabina - Glimmer er godt :-D
Billede er tilføjet ...Sabina - Glimmer er godt :-D<br /><br />Billede er tilføjet - selvom det er lidt svært at fotografere helt gennemsigtige forme.<br /><br />Vel er hun så ♥Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-6067629485768628032010-12-17T20:31:16.038+01:002010-12-17T20:31:16.038+01:00Det ser godt nok lækkert ud det der konfekt... Og ...Det ser godt nok lækkert ud det der konfekt... Og der er glimmer på.. :-)<br />Ja og haps så er de væk... <br /><br />Kunne du ikke smide et billed ind af de forme der fulgte med?<br /><br />Nøj.. Hvor er din store datter sød ved dig..Sabinanoreply@blogger.com