tag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post1066806670126659571..comments2023-09-30T15:21:22.389+02:00Comments on Godte: IMBC - Italian Meringue ButtercreamGodtehttp://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-62739191157128631042023-09-30T15:21:22.389+02:002023-09-30T15:21:22.389+02:00Hej Anette,
Hvad gør jeg hvis smørcreme bliver v...Hej Anette, <br /><br />Hvad gør jeg hvis smørcreme bliver ved med at være flydende. Vil den stivne ved at komme på køl? Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-30509041620388729002012-05-28T01:07:11.994+02:002012-05-28T01:07:11.994+02:00Tænker, at du allerede har forsøgt dig med det (le...Tænker, at du allerede har forsøgt dig med det (let)saltede smør og fundet ud af, at det også går :-)<br /><br />Og velbekomme :-)Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-65295665149184016332012-04-20T06:52:49.298+02:002012-04-20T06:52:49.298+02:00Står så lige og bare ikke kan opdrive usaltet smør...Står så lige og bare ikke kan opdrive usaltet smør :-( skulle det gøre en forskel at bruge saltet ??? har fundet noget der er minimum salt.<br />tusind tak for en god blok med nemme overskuelige opskrifter !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-31701120055281308492012-04-03T18:07:17.399+02:002012-04-03T18:07:17.399+02:00Hej Lise :-)
Velbekomme. Det er dejligt at høre, ...Hej Lise :-)<br /><br />Velbekomme. Det er dejligt at høre, at du kan bruge bloggen. <br /><br />Jeg ved ikke lige, hvad du mener med almindelig frosting med flormelis, men dette er jo en smørcreme specielt til at smøre kager op med, der skal overtrækkes med fondant. Det er meningen, den skal være fedtet. Smørret stivner og holder formen på kagen og dermed formen på fondanten, når den er overtrukket. <br /><br />Jeg har ikke selv prøvet at ændre på opskriften, men man kan jo altid eksperimentere, hvis man har lyst :-)Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-28710124763715437352012-04-03T16:55:20.458+02:002012-04-03T16:55:20.458+02:00Hejsa :_)
Tak for en god blog og gode forklaringe...Hejsa :_)<br /><br />Tak for en god blog og gode forklaringer. Har lige lavet en portion IMBC og det var rigtig nemt ud fra beskrivelsen. Jeg synes dog den mangler lidt af konsistensen fra når man laver normal frosting med flormelis. Kan man enten tilsætte det eller fjerne lidt smør for synes også den virker meget "fedtet" <br />Kan og så være at det bare er mig der er lidt mærkelig ;-)<br />Glæder mig nu alligevel til at arbejde med det når jeg skal smøre kagen op :-)<br /><br />Kh LiseAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-14501335218628362442011-01-25T15:58:57.429+01:002011-01-25T15:58:57.429+01:00Lone - Velbekomme. Jeg tænkte, at der nok var andr...Lone - Velbekomme. Jeg tænkte, at der nok var andre, der også kunne få gavn af den :-)<br /><br />Ja, og det kan også sagtens laves et par dage i forvejen og stå på køl, indtil det skal bruges. Så skal det bare lige ud og have stuetemperatur (og lidt pisk) inden anvendelse.Godtehttps://www.blogger.com/profile/13533827627100650453noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-8690844584209472303.post-23558392261037199192011-01-25T15:18:40.617+01:002011-01-25T15:18:40.617+01:00Kære Godte
Tusind tak for forklaringen på forkorte...Kære Godte<br />Tusind tak for forklaringen på forkortelsen IMBC, jeg har heller ikke haft overskud til at tjekke det endnu. <br />Det lyder let og så kan det laves i forvejen, det lyder godt. <br />kh Lone.glone.ghttps://www.blogger.com/profile/12741788222424613816noreply@blogger.com