tirsdag den 8. november 2011

Skidtmads

Jeg er syg! Og jeg er meget maskulin, når jeg er syg! Sådan lige ved at dø. Kvalme, dårlig mave, utilpas - døende!

Sådan nogenlunde som hvis man smed mig op i denne her - altså efter at have spist 4 burgere, pommes frites og en stor softice.


Og forleden prøvede jeg at lave vaniljekranse. Skulle lige prøve en ny opskrift - bare for sjov. Sidste år gik det jo fint med Blomsterbergs opskrift, så hvorfor ikke prøve en anden. Kors, altså. Kan du også høre, hvor dumt, dét lyder!?

Jeg kunne overhovedet ikke få dejen til at makke ret, så jeg kunne sprøjte det ud i fine kranse! Efter at have ødelagt de første 17 sprøjteposer af plastik og også forsøgt mig med sprøjtepose af stof, prøvede jeg at hælde lidt mælk i dejen. Det hjalp. Lidt. Så ødelagde jeg 28 plastiksprøjteposer mere, fik et hysterisk anfald og smed dejen ud på altanen! Lortedej!
Nu er jeg slet ikke sikker på, den nogensinde får lov at blive til vaniljekranse!

Og se så her. Maren har travlt med at feje blade... Hun kan vel lide det? Fnis!

Nu vil jeg se alle afsnittene af Borgen og læse min bog "Vilde svaner" imens jeg render frem og tilbage til toilettet. Halleluja!

15 kommentarer:

 1. vibeke klinge-christensen8. november 2011 kl. 09.46

  Det er sgu synd for dig. Her ligger jeg syg med ondt i halsen og snottet. Men hey. Det der med vaniljekranse. De skal altså ikke sprøjtes ud ved brug af poser. De skal køres igennem en kødhakker. Basta. Det er den eneste rigtige metode !!!

  SvarSlet
 2. God bedring. Superwoman kan også blive syge og have brug for omsorg og kærlig pleje.

  SvarSlet
 3. Stakkels dig. Håber det er en hurtigt baktusse.
  Og så den dej.... Den havde da ikke fortjent bedre end at ryge ud på og endda over altanen. Afsted med den.
  Ha ha Maren har ikke tid til at blogge foreløbig.... ;-)

  SvarSlet
 4. Ej hvor træls at du er syg, håber du snart er frisk igen og sikke en gang møj med den dej. Åh hvor jeg kender til det at stå med en ny opskrift og så ender det hele i skraldespanden.

  SvarSlet
 5. Årh, det er også synd for dig!

  Og jo, det skal de! For det er nyt og smart og hipt! Det er kun sådan nogle gamle damer som dig, der stadig insisterer på at bruge kødhakkeren. Og som har sådan en!
  ;-D

  SvarSlet
 6. Tak :-)
  Ja, det kan de. Der er ikke noget som kvalme og dårlig mave, der kan få en superwoman ned med nakken ;-D

  SvarSlet
 7. Tak :-)

  Jeg syntes, jeg havde det bedre i eftermiddags - nu er det galt igen. Er RET træt af det! :-/

  Du har ret. Jeg skulle da ha' kastet den ud over!

  Næh - hun skal jo feje blade :-D

  SvarSlet
 8. Ja, det er dælme træls. Jeg er ikke skide god til at være syg... Men så igen - hvem er lige det?

  Hvorfor er det lige, at man skal afprøve en ny opskrift, når den gamle er super god? Er det eventyrlyst eller dumhed? If it aint broken - don't fix it - har jeg engang læst. Men har jeg lyttet? *Suk*

  ;-)

  SvarSlet
 9. vibeke klinge-christensen10. november 2011 kl. 13.16

  Den der kvalme, lukker den ikke snart munden på dig ??!!!
  Mage til frækhed... og hey... jeg er ung, smuk og indehaver af lækker kødhakkermaskine... ting !!

  SvarSlet
 10. Holder ikke kæft, før jeg dør! :-D

  Dét er du - men altså en kødhakker!? *Tsk*

  ;-D

  SvarSlet
 11. FYI - så er jeg også ung og smuk og indehaver af en kødhakker, som kører sammen med min køkkenmaskine og har småkagejern og derudover kan den lave spaghetti. Måske er det sådan Godte-ven at du bare lidt bagefter det trendy og hippe, som jo netop er de gamle værdier - inkl en kødhakker. ;-)

  SvarSlet
 12. Næsten! :-/Ai, jeg klarede den. Nu forsøger jeg bare lige at klare mit job i den travleste tid på året. Jeg ønsker mig kun én ting til jul - et liv! :-D

  Får du bagt nogle kager og ædt nogle æg?
  Og vildt god jul til dig - hvis vi ikke "snakkes" inden ♥

  SvarSlet
 13. Er du sikker på at du ikke døde?

  SvarSlet
  Svar
  1. Ikke helt sikker....
   Fik fuldtidsjob... Er det ikke næsten det samme? ;-D

   Slet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...