søndag den 23. oktober 2011

Bocuse d'Or og Elvin Fant

Vi var til den danske kvalifikationskonkurrence til Bocuse d'Or i dag. Det var virkelig spændende! Jeg er - om muligt - endnu mere fascineret af deres kreativitet og evner, end jeg var tidligere. Wow!

Der var en nærmest andagtig stemning hele tiden. Folk talte meget lavt og forsøgte på alle måder at undgå at forstyrre. Kokkene anrettede først på kæmpestore fade, der langsomt defilerede forbi dommerbordet med de ni dommere - som blandt talte Rasmus Kofoed, Ronny Emborg, Wassim Hallal, Jakob de Neergaard og flere madanmeldere - for senere at blive portionsanrettet og så serveret. Dommerne smagte og noterede og fotograferede med alvorlige miner og anerkendende nik.

At se kokkene løfte hvert element fra det store fad til tallerkenerne med rystende hænder og stor nervøsitet, var mere end nervepirrende!

Det var perfektion ophøjet i 10. potens! Det var kunst, der kan spises. Det var en fryd at se og dufte! Desværre fik vi ikke mulighed for at smage det, selvom jeg flere gange overvejede at nakke de få rester dommerne sendte ud.

Og Rasmus Kofoed suttede på kniven! Flere gange!

Der var en god og smilende stemning på trods af alvoren, der også hvilede over arrangementet. Jeg vil undlade at røbe vinderens navn her, for jeg kan ikke se, det er offentliggjort endnu, men nøjes med at vise alle tallerkenerne og sige, at de to første er vinderens.Og nu til noget helt andet. Vi stiller om.

Elvin Fant er Ella Fants lillebror. Jeg har gemt Ella Fant. Et eller andet sted. Nu kan jeg ikke finde hende. Den der gemmer til natten, gemmer til katten?

Han er til en kollega, og jeg hyggede mig meget med at lave ham. Nogen gange er det dejligt bare at lave lidt pynt, uden at skulle bage en stor kage først.Og se så lige her. Nej, hør!

Jeg var ude at prøvekøre en Fiat 500 Pop og en Fiat Twin Air i dag. Jeg var faktisk ret besluttet på, at lease en Pop'en, for den er så sød og smart inden i. Så hørte jeg Twin Air'en....
Den er jo møbflabet! Den snerrer ad mig! Synes godt om! Og den sparker røv!

Måske har jeg slet ikke råd til at lease sådan en. Mit kørekort kommer jo til at ligne et gækkebrev på no time.


Hvis nu I ganger lyden her med 100 - og så lige tilføjer følelsen af at blive trykket godt tilbage i sædet... Så er I lige ved at have en reel idé om den.
Okay, jeg ved godt, det lyder ret drengerøvsagtigt - so shoot me!

7 kommentarer:

 1. Det må være meget fascinerende at være tilskuer til - fik du luret et par tricks? :-)
  Meget smukke retter.

  Nårh hvor er den elefant dog kær! ♥

  SvarSlet
 2. vibeke klinge-christensen24. oktober 2011 kl. 08.07

  Cutiii Patrutiii <3 Hvor er den bare skøn.

  SvarSlet
 3. Ai, skulle sgu da ha' spurgt, om du ville have været med! Det kunne du sagtens have været. Jeg skal nok huske dig en anden gang så. Sorry... :-(

  Ikke rigtigt, men gad godt vide, hvordan de har lavet den gennemsigtige kuppel. Det må være af æggehvider eller?

  Taaark :-) ♥

  SvarSlet
 4. Tak ♥ Han er søøød. Og afleveret *Snøft*

  SvarSlet
 5. For søren hvor er han nuser, og det er Ella dælme oz :-)

  SvarSlet
 6. Taark :-)

  Jeg kan ret godt lide at lave dem. Elefanter er bare ret nuttede - altså i den størrelse :-D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...