fredag den 2. september 2011

Job, hævekurve, hjemmerørt hamster og øjeguf

Jeg har sgu fået arbejde! Og jeg skal starte på mandag! Wooohoooo!
(Må hellere øve mig i at bande en smule mindre)

De ringede fra det sted, hvor jeg havde søgt en stilling, og ville gerne have mig i en anden stilling!

Den mulighed havde hun også luftet ved anden samtale, så jeg havde allerede der sagt, at det også kunne være interessant for mig.

Nøøøj, jeg er glad! Det bliver godt at komme i gang igen, og det bliver godt at få lidt penge i kassen. Der bliver jo nok lidt stille på bloggen i den nærmeste tid, og lidt færre kager - men sådan er det så. Det er en travl tid, vi går i møde i den branche. Jeg nævner ikke fy-ordet, men det begynder med j og slutter med ul.

Det er et super lækkert sted, som virker til at være rigtig godt for mig. Jeg har umiddelbart en god kemi med min kommende kvindelige chef, og den slags har betydning. Produkterne er super lækre, og jeg glæder mig til at være med. Jeg skal blandt andet sidde med partnersupport på eksportmarkedet. Spændende.

Og som om det ikke var nok til at gøre dagen til noget særligt, så kom mine hævekurve fra Pindhus også! De er rigtigt lækre. To af dem er dog bestilt for en veninde, for deres fragtpriser er rimelig høje.

Meyers surdej er stendød, og jeg er i gang med min egen, som jeg laver sådan her. Jeg har også smidt en teskefuld honning i, for rigtigt at få gang i den, så jeg kan nå at bage af den, inden weekenden er ovre.


Jeg har en rigtig skøn veninde med en krøllet hjerne og den groveste humor. Jeg elsker det! Jeg elsker hende! ♥ Hun har også en skøn datter - med en lige så krøllet hjerne. Datteren har lavet en rigtig sød og sjov brødpose til mig, og jeg kom til at love en fondanthamster retur. Mig og min smarte mund!

Nu er det ikke sådan lige at lave pels på et lille fondantdyr, så den endte således. Jeg synes jo, han er lidt sød, det lille tykke dyr. Og fed - som min veninde skrev, da jeg sendte billede af den.


Så var jeg en tur ude at spise og i biffen med en flok tøser. Vi så Crazy Stupid Love. En rigtig sjov og skøn film, som egentlig handler om troen på kærligheden ♥
Og som en lille bonus, så tjek lige den her:

  
Hey, tøser - ikke savle ned i tastaturet! Pæn øh.. halskæde, han har der, ikk'?

9 kommentarer:

 1. Jeg anbefaler Vivag Vaginalkapsler som den nemme løsning til surdej. De danner mælkesyre og hydrogenperoxid. Luftigt brød på den nemmeste måde og ikke kun fordi jeg arbejder for dem som laver kapslerne.

  SvarSlet
 2. Hahahaha, tager du gas på mig? Det tror jeg faktisk ikke, det er - men det burde det være :-D

  Jeg er med på idéen, men tror nu lige jeg starter med at prøve den gammeldags metode af først.

  SvarSlet
 3. Sådan! *highfive*
  Tillykke med jobbet! Nu ikke noget med at drille dem for meget fra dag 1 ;-)

  Hæhæ, den hamster er da lige til at kramme!

  SvarSlet
 4. Weehuuu, jeg skal skrive en kommentar igen!!?? Så slipper du ikke for mig længere :-D Endnu engang tillykke med arbejdet - det bliver skønt for dig. Fondant hamstret ser da fantastisk ud :-)

  SvarSlet
 5. *Klask* Og tak!
  Nej, jeg må hellere se, om ikke jeg kan styre mig en smule. Bare et par dage måske :-D

  SvarSlet
 6. Hvor dejligt, du kan skrive kommentarer igen! Jeg vidste altså ikke lige, hvad jeg skulle gøre,  og nu har det så heldigvis løst sig selv.

  Tark, det tror jeg også.
  Han er da meget sød, det lille tykke dyr :-D

  SvarSlet
 7. Tillykke med jobbet! De blev nok bange, da du truede dem med "ingen kage". Og skyndte sig at finde et job til dig.

  SvarSlet
 8. Tak :-)Det kan være, det var derfor - selvom jeg nu ikke tror, de kender til bloggen - eller truslen :-D 

  SvarSlet
 9. Everything is quite open and quite clear explanation of concerns. was truly data. Your web site is quite useful. Many thanks for sharing.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...