tirsdag den 20. september 2011

Arbejd, arbejd - arbejd, arbejd

Jeg arbejder, sover og spiser. Det er vist nogenlunde dét.

Jeg har den vildeste lyst til at bage - og alt for lidt tid og slet ingen energi. I går besvimede jeg på sofaen ved ni-tiden om aftenen. Ved halv elleve-tiden vækkede min kæreste mig, og forsøgte at overtale mig til at gå i seng. Det gik ikke så godt med det, så han måtte nærmest bære mig ind i seng. Jeg sov så til klokken seks i morges. En god ni timers slummer.

Sådan er mit spændende liv for tiden.

Nu er der hygge med koste på lørdag, og der skal jeg vist bage kage - men ikke sådan en overtrukket bastard, så den bliver jo ikke sådan så interessant for bloggen - eller jo, det gør den sgu, for det er sådan en chokoladesatan med chokoladefyld og den slags.

Jeg skal også sukkernørde i sekten på søndag. Men jeg skal nok ikke sukkernørde. Jeg skal bare pludre max med de andre kagedåser, og så lade som om, jeg laver et eller andet med noget fondant.

Jeg har også lige været af sted på terapeutuddannelse - og det var godt som altid.
Anderledes, nu det er andet år, og det skal det jo også være.

Jeg er lidt småstresset omkring det, fordi jeg er bagud med læsning af litteratur og gruppetimer, men der er ikke andet for end at klø på. Det var dejligt at møde de nye førsteårsstuderende og spændende at se, hvordan det kommer til at gå i løbet af året.

I dag fik jeg de her med hjem fra jobbet.
Skønt med nyt legetøj til mor - selvom de ikke kom i brug i dag. Vi spiste meget mærkelig aftensmad - men det var vist nok mad.. Nu kan den skarpsindige læser nok snart regne ud, hvad jeg arbejder med - og det går nok også.

Jeg sidder med eksport, og der skal man altså holde tungen lige i munden ind imellem. Også ørerne. Lige i munden. F.eks. når der ringer en inder, som forsøger at tale engelsk. Eller en italiener, der er flyttet til Sverige, som så taler engelsk. Det gik faktisk nemmere, da jeg foreslog, vi talte svensk sammen.


Nå men jeg skal jo også i seng. Klokken er jo allerede over ni... Suk.

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...