Der var møde i sekten i går. Denne gang om cake pops og så alt det andet.
De her cake pops har jeg lavet før - og det er faktisk ikke helt så let, som jeg synes mange lader os tro.
Faktisk heller ikke, selvom man er en forholdsvist hærdet kagedåse. Vi havde alle vores bøvl med det, men det lykkedes til sidst.
Dejen skal være helt rigtig i konsistensen, for ellers falder cake pop'en bare ned over pinden.
Chokoladen eller Candy Melts skal også have den rigtige tykkelse - hvilket Candy Melts ikke har, når de blot varmes op fra pakken af, så de skal fortyndes med palmin eller olie for at være til at arbejde med.
De skal formes, så skal pinden dyppes i chokolade og stikkes i cake pop'en.
Så skal de afkøles, så de kan dyppes i overtrækket, og så skal man være enten vaks ved havelågen eller tålmodig med at pynte dem, for der skal de også være enten våde eller tørre nok, alt efter om der skal sukkerkugler eller større pynt, som er lavet i fondant, på.
Det gode er dog stadig, at det bare laves ud af kagerester og rester af fyld blandet godt sammen, når man altså lige har fundet den rette fordelingsnøgle mellem kage og kagefyld.
Vi fik vist ikke helt lavet så meget, men vi hyggede os - og det er jo egentlig også det vigtigste. Her er lidt af det, som blev lavet. Ind imellem var der faktisk helt stille. Okay, det var ikke så længe ad gangen, men når vi virkelig koncentrerede os, så blev der musestille.
Hvor er de fine men tænk, jeg synes også at de pops-tingester er en anelse overvurderede, det er besværligt og det tager mega lang tid ;-)
SvarSletEn af de andre dåser lavede nogen, der ligner de her
SvarSlethttp://4.bp.blogspot.com/--UCFw71-r5I/TfoZNw-cN2I/AAAAAAAAATY/QGSUapTXCss/s1600/2416152657_836df4fbe8_o.jpg
og dryssede så med glimmer.
De blev vildt flotte og så tog de jo ingen tid at lave, men ellers siger jeg det samme. Lidt overvurderet :-D
Jeg er så glad for, at du skriver, at Candy Melts skal blandes op, for den første gang, jeg prøvede at bruge det, var jeg ved at få spangkuk af, at det på ingen måde blev rigtig flydende!
SvarSletOg så er de rasende nuser, de pop cakes. Du siger bare til, hvis du skal bruge nogen til at smage dem ;-)
Spangkuk :-D
SvarSletVi talte om det. Det er helt gak, at det er lavet så det bliver så tykt fra starten af. Det giver ingen mening, for alle må jo stå med det problem.
Vi fortyndede med palmin, men det kan også fortyndes med Crisco eller neutralolie. Og det skal faktisk fortyndes en del...
Taark :-) Og du kommer da bare. Men måske skal du skynde dig lidt så ;-D
Hey
SvarSletTak for hygge, grin og alt det andet (da du endelig valgte at sparke dynen af og komme ud af fjerene ;) )
Og du har så ret, Det er ikke helt så nemt som det lige ser ud... Det tager også rigtig lang TID sådan at lave nogle kager, der er spist i en eller to mundfulde...
*Pff* Bare fordi, jeg kommer 1½ time for sent! :-D
SvarSletJa, det virker sgu lidt fjollet - men sådan er vi jo. Laver ting, der tager laaaaang tid og som man så bare æder :-D