onsdag den 13. juli 2011

Kage i rodet

Så er der gået kage i den.


Jeg hygger mig - og er kun endnu mere glad for de nye køkkenborde - der er bare ikke rigtig plads nok, vel?

Små Converse sko, der skal på kagen. De er sgu så nuttede, at jeg næsten ikke nænner, at give dem væk.

Blomster og grej, som måske skal på kagen. Ellers så kan det gemmes i umindelige tider, og bruges til andre kager. Skide smart, er det.

Jeg sukkernørdede til klokken 2 om natten. Den yngste er på ferie hos sin far, og kæresten var hos sig selv. Perfekt. I dag tror jeg dog, jeg skal i seng lidt tidligere.

Kagen er færdig på fredag, og så kommer der jo nok et lille blogindlæg om den.

Fyldet smager i hvert fald godt. Jeg er jo nødt til at smage på det for at sikre mig, at det er i orden.. Kæresten måtte også lige sikre sig.

10 kommentarer:

 1. ser godt ud, gør det.

  Det er nu altså også smart, det med at du lige kan nappe to skuffer ud og vupti så er der også siddende arbejdsplads... Smart - (husk så ikke lige at fylde de to skuffer med ALT for meget tungt agtigt.... ) Og ser da også ud som om, at hvis du har brug for den plads i længere tid, så kan de løse skuffer gå ind under de andre? eller snyder foto'et??

  Kh Susanne

  SvarSlet
 2. Det er et skønt skue! Glæder mig til at se de nærmere detaljer :-)

  SvarSlet
 3. Uh jeg bliver lidt kageplads-misundelig ;-)
  Glæder mig også til at se kagen.

  SvarSlet
 4. Det ser hyggeligt ud og sikke plads du har fået til alt sukkernørderiet :-)

  Glæder mig til at se kagen.

  SvarSlet
 5. Susanne - Ja, det er ret smart. Jeg har selv fundet på det ;-)
  Hvis skufferne er for tunge, så må ham kæresten bare hjælpe mig.
  De kan dog ikke skubbes helt ind under, for fronten er for høj - men noget kan de.

  Piskeris - Tak. Er nu lidt overrasket over, at jeg ikke får skæld ud for al rodet..

  Edith - Det er dælme også skønt med al den plads, men du kan nok se, det er ikke nok!
  (Mon man nogen sinde får nok køkkenbordsplads??) :-D

  Camilla - Det er dejligt at sidde der og nørde - tiden forsvinder bare, men det kender du jo nok ;-)

  SvarSlet
 6. Går ud fra at der ikke er plads til at sætte de 2 skænke lidt fra hinanden, for ellers kunne 2 stk "lister" (sat på siderne af de 2 skænke) og et stykke bordplade i samme type ovenpå være en fin arbejdsplads imellem dem :$

  OG tillykke med den nye plads - er skønt.

  SvarSlet
 7. Annika - Det er ellers en drønsmart idé... Der er dog flere ting, som forhindrer det lidt. Bordpladerne ovenpå er skruet på, så de stikker længere ud i den anden ende, så der er i forvejen ikke meget plads at give af i midten. Og jeg tror også, at det vil være for tungt at rykke på den ene for at gøre det, for det skulle kun være engang imellem så, men jeg vil altså lige overveje, om det alligevel kan lade sig gøre, for det er ret smart tænkt! Tak for det! :-)

  SvarSlet
 8. Super skønt med sådan en hygge plads og dejligt at se at det ikke kun er min bord der "roder" sådan når jeg kagenørder ;-) Glæder mig til at se din kage og høre om dette fantastiske fyld.

  God arbejdslyst

  Knus Anita

  SvarSlet
 9. Anita - Ja, det er bare lækkert.
  Nej, man kan jo nærmest ikke sukkernørde uden det roder. Jeg tror, man SKAL rode så ;-D

  Tak :-)

  SvarSlet
 10. Anita - Ja, det er bare lækkert.
  Nej, man kan jo nærmest ikke sukkernørde uden det roder. Jeg tror, man SKAL rode så ;-D

  Tak :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...