tirsdag den 28. juni 2011

Ude som forsøgskanin

Advarsel!
Jeg har ikke kunnet blogge de sidste par dage, fordi jeg ikke tog min bærbare med ind til kæresten, så nu bliver der blogspam, siger jeg jer! Så kan I lære det! 

Piskeriset på eventyr havde et særligt benspænd denne måned, som handlede om kage-eller-ikke-kage, så hun inviterede tre kagedåser aka Himmelske kager, Min kage og undertegnede til at agere forsøgskaniner. Jeg er skide god til at sige som en forsøgskanin. Endda sådan en lidt bange en.

Det var virkelig hyggeligt, at møde de tre andre og snakken gik derudaf - også lidt nørdet. Man er vel sektmedlem!

Hele menuen kan ses hos Piskeriset, så her vil jeg ikke gå så meget i dybden.

Først forret - som "kage". Madmuffins med feta på og med rejer til.


Så hovedret. Steg med kartofler og super lækker aubergine-mungbønnecreme til.


Til sidst dessert. Cheesecake med rødløgskompot.
Jeg måtte altså springe rødløgskompotten over, men resten var skønt! 


Hun havde også lavet hyldeblomstkys, som var virkelig skønne! Mere om dem snart. 


I det hele taget var det bare en rigtig hyggelig aften, hvor der blev talt en helt del om mad og kager, men også om alt muligt andet.

Sjovt, som blogland kan give så mange nye oplevelser og kontakter. Jeg elsker den slags - at få udvidet min omgangskreds og oven i købet med mennesker, der deler nogen af mine interesser.

Tak for en skøn aften, I tre! ♥

5 kommentarer:

 1. Lige over - det var rigtig hyggeligt :-)

  Jeg sidder pt. og pønser på, om en af krydderurterne skal inddrages i aftensmaden - nu har de trods alt haft et par dage til at falde til og tro, at de bare kan slappe af her i hjemmet, men de bliver klogere!! :-O

  SvarSlet
 2. God idé! De skal ikke tro, de bare skal stå der og se godt ud! :-D

  SvarSlet
 3. Lige over - det var rigtig hyggeligt :-)

  Jeg sidder pt. og pønser på, om en af krydderurterne skal inddrages i aftensmaden - nu har de trods alt haft et par dage til at falde til og tro, at de bare kan slappe af her i hjemmet, men de bliver klogere!! :-O

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...