torsdag den 19. maj 2011

Bacon

Det hjælper jo nærmest på alt!

Jeg forsøger at drukne mine frustrationer i madtv. Det går rimeligt noget af tiden. Jeg bliver bare skide sulten af det. Hvilket sådan set er godt nok, eftersom jeg ellers ikke har meget appetit - hvis ikke jeg ligefrem har kvalme. Hyggelig snak, ikk'?

Nå, men jeg napper lidt gratis nettv - og gerne med Jamie Oliver. Ham kunne jeg faktisk også godt knalde. Eller flå i stumper og stykker. Jeg er lidt ambivalent mht. mænd for tiden. Underligt. Måske skal bloggen skifte navn til Bitterfissen?

Jamie Oliver laver bacon

Der var bacon og asparges i køleskabet. Og æg. Jeg elsker alle 3 dele. Så det her har jeg lige ædt til morgenmad. Ristet bacon i tern. Friske asparges på til sidst. Et æg slået ud over det og rørt godt rundt.
Det var nogenlunde, hvad jeg orkede.


 Ja, jeg åd hele pakken! Kolesterol? Det håber jeg ederhyleme!

18 kommentarer:

 1. Uanset kolesterol så ser det squ lækkert ud :)


  Henrik
  sushi i København
  http://sushiikøbenhavn.dk/

  SvarSlet
 2. Henrik - Tak, det smagte også godt. Selvom jeg fik ondt i maven af det bagefter - men det kan man ignorere ;-)

  SvarSlet
 3. Du napper bare Jamie, så tager jeg Thomas Rode!!

  SvarSlet
 4. Bacon.... Årh savle savle... Der er da intet galt med at spise en hel pakke bacon selv.... Er der ??!!?? ;-)

  SvarSlet
 5. Frk. Skjole - Damn! Ham vil jeg også gerne have! Han er faktisk toplækker! Men på den anden side.. Tror du, nogen af dem nogensinde er hjemme?

  Vibeke - Gu' er der ej! :-D
  Altså bortset fra, at man kan få lidt ondt i maven, men det går jo over igen.

  SvarSlet
 6. Man kan også få ondt i maven af blommer. Bacon er godt, og meget bacon er meget godt.

  Her er en lille buket til dig: http://myfoodlooksfunny.files.wordpress.com/2010/03/129140413190928068.jpg

  SvarSlet
 7. Forresten, fandt du nogensinde en god opskrift på Devil's Food Cake? Sån en ku jeg nemlig godt bruge.

  SvarSlet
 8. Berit - Hahaha.. Tak! Det billede har jeg også liggende på min pc :-D

  Næh.. den kom jeg fra, men sig lige til, hvis du så finder en.

  SvarSlet
 9. Bacon, asparges og æg - så kan man vist ikke starte dagen bedre!

  PS. Jeg har en god opskrift på Red Devil's Food Cake, som jeg godt nok ikke har lavet siden jeg begyndte på fondant kager og dermed fandt pastafarver, så den blev godt nok aldrig så rød med frugtfarve, men smager godt. Prøver lige at lave den i næste uge, og skal nok smide opskriften på bloggen og SCD.

  SvarSlet
 10. Kageleg - Nej, det er en god omgang! :-)

  Ai, det ville være super! Vi er jo flere, som søger den efterhånden.
  Det er ikke Red Velvet, du mener, vel?

  SvarSlet
 11. Det er godt nok Red Devil's Food Cake fra en ældgammel Betty Crocker kogebog jeg har. Ikke Red Velvet :) Men jeg kan se på billedet, at den nu ikke er så rød som jeg troede - der var det nok Red Velvet jeg tænkte på :)

  SvarSlet
 12. Kageleg - Dén vil vi meget gerne have! Har hørt om, at selv pulveret fra Betty Crocker's Devil's Food Cake er fantastisk!
  Skynd dig at bage den! ;-D

  SvarSlet
 13. Jeg har også den tudsegamle Betty Crockerkogebog, ogjeg havde godt set den opskrift. Den gjorde mig nysgerrig.

  Det ser ud til (efter lidt intensiv googling i går nat), at Red Velvet og Devil's Food har rod i én og samme kage. Den kan spores helt tilbage til 1902. De har så bare udviklet sig i forskellige retninger: den ene med vægt på farven; den anden med vægt på kakao/chokoladesmagen.

  Den røde farve skulle dengang skyldes, at man ikke kunne få alkaliseret kakao, og den ikke-alkaliserede gav kagen en rødlig farvetone. Djævlenavnet var åbenbart en almindelig tilføjelse til mad med eksotiske ingredienser (her kakaoen). Æg med sennep hedder stadig Deviled Eggs - en noget mere dramatisk og i mine øjne mere appetitlig betegnelse end skidne æg.

  SvarSlet
 14. Berit - Jamen hvorfor har du så ikke bagt den? Eller rettere - hvorfor har jeg så ikke fået opskriften? *Hmrf*

  Aha, det lyder jo meget rigtigt alt sammen. Jeg vidste godt det med kakaoen.

  Hvad er der i vejen med skidne æg? :-D

  SvarSlet
 15. Så fik jeg bagt kagen. Opskriften er på min blog, men jeg skal nok smide den ind på SCD lige så snart, jeg har fået den renset for amerikanske mål.

  SvarSlet
 16. Kageleg - Det er perfekt! Tusind tak - den må afprøves :-)

  SvarSlet
 17. Jeg har også den tudsegamle Betty Crockerkogebog, ogjeg havde godt set den opskrift. Den gjorde mig nysgerrig.

  Det ser ud til (efter lidt intensiv googling i går nat), at Red Velvet og Devil's Food har rod i én og samme kage. Den kan spores helt tilbage til 1902. De har så bare udviklet sig i forskellige retninger: den ene med vægt på farven; den anden med vægt på kakao/chokoladesmagen.

  Den røde farve skulle dengang skyldes, at man ikke kunne få alkaliseret kakao, og den ikke-alkaliserede gav kagen en rødlig farvetone. Djævlenavnet var åbenbart en almindelig tilføjelse til mad med eksotiske ingredienser (her kakaoen). Æg med sennep hedder stadig Deviled Eggs - en noget mere dramatisk og i mine øjne mere appetitlig betegnelse end skidne æg.

  SvarSlet
 18. Kageleg - Nej, det er en god omgang! :-)

  Ai, det ville være super! Vi er jo flere, som søger den efterhånden.
  Det er ikke Red Velvet, du mener, vel?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...