fredag den 27. maj 2011

Avocado, rejer og første høst

Der lå to avocadoer - og jeg er ikke hjemme det meste af weekenden.
For det første, så elsker jeg avocado. For det andet er de dyre og for det tredje, så forsøger jeg at være med på Stop Spild Af Mad, så det var nærliggende, at tø lidt rejer op og så få mig en lækker frokost.


Jeg skal nok også have noget at stå imod med. Jeg skal med DSB i dag. Jeg har ikke en fobi omkring offentlige transportmidler, men det er dælme tæt på.

Jeg var sælger i mange år, og min bil var mit andet hjem. Jeg har stadig bil - det vil jeg nok altid have, men nogen gange så er det bare billigere og endda nemmere med toget. Prøver jeg ihærdigt at fortælle mig selv...

Det kan være, jeg skal skrive det ned, så jeg kan læse det, når jeg skal sidde i kupé med 20 skrigende efterskoleunger, og lige ved siden af en gammel mand, der lugter lidt af sved og tis. Eller ved siden af ElgaOlga, der ihærdigt vil indvie mig i alle sine knyster. Jeg har Asti med i tasken. Just in case!

Frokosten består af avocado, agurk, gul peberfrugt, blommetomater og rejer. Og min allerførste høst fra "drivhuset"! Små, sprøde, skønne, lysegrønne salatblade og lidt spinatblade. Skønt! Sådan noget gør mig glad! Lidt cremefraiche med purløg - også fra "drivhuset" - salt, peber og lidt citron.
Til sidst en smule olivenolie over og lidt groftkværnet salt.


Ja, jeg åd det hele. Jeg har vel et ry, jeg skal varetage.

Forresten, så går jeg og glæder mig til at få to sæt nye briller og nyt hår.
På tirsdag går jeg fra hår-næsten-til-taljen og til meget-kort-som-i-3-centimeter-kort-hår.

7 kommentarer:

 1. Hvem er Asti? Din dværgdræberhund?

  Min bror siger også, at han har dårlig DSB-karma; han kommer altid til at sidde ved siden af folk, der vil vise ham deres sår (...og se, det væsker stadig en del... næh, det er da vist materie!) eller som prøver at fremvise næsten utilgængelige operationsar. Til gengæld bliver han tit budt på lunkne giraføl og røde pølser, friske fra termokanden.

  God tur!

  SvarSlet
 2. Mums! Nu skal jeg også have en rejemad.

  Og endnu engang hurra for mindre madspild! :-)

  KH
  Selina

  SvarSlet
 3. Berit - Har du aldrig mødt Asti? Hun er en super god og ret sjov veninde! Især hvis man har selvskab af hende før man spiser.. *Hik*

  Jamen jeg havde faktisk en fantastisk tur. På vej ud mødte jeg en kriminel, engelsk kvinde med Marmite i tasken. Hun stod desværre hurtigt af igen. Jeg forstår det ikke - jeg sagde næsten ikke noget >:-(
  På vej hjem mødte jeg Holger (atomfysiker) - min helt - på vej ud fra toilettet, som jeg var på vej ind på! Jeg har siddet der lige efter Holger!!
  Han havde forresten jakken i bukserne efter toiletbesøget :-D))
  Jeg elsker jo nærmest DSB nu! ♥

  Selina - Rejer er skønne! Og ja, hurra for det! Fantastisk koncept på alle måder! :-)

  SvarSlet
 4. Camilla (Himmelske kager)29. maj 2011 kl. 18.38

  Lyder som en skøn salat. Ser at du har taget beslutningen om at blive korthåret! Det glæder jeg mig til at se :-) PS Har fundet ud af at jeg kan kommentere på dine indlæg ved at kommentere via ALT ANDET end min googlekonto (lærer vist aldrig at forstå Bloggers finurligheder)

  SvarSlet
 5. Camilla - Det var det :-)

  Jep. Nu skal det være. Ny start - sommer og friskhed.

  Hahaha.. godt, man kan sno sig! ;-)

  SvarSlet
 6. Camilla (Himmelske kager)11. august 2011 kl. 00.27

  Lyder som en skøn salat. Ser at du har taget beslutningen om at blive korthåret! Det glæder jeg mig til at se :-) PS Har fundet ud af at jeg kan kommentere på dine indlæg ved at kommentere via ALT ANDET end min googlekonto (lærer vist aldrig at forstå Bloggers finurligheder)

  SvarSlet
 7. Mums! Nu skal jeg også have en rejemad.

  Og endnu engang hurra for mindre madspild! :-)

  KH
  Selina

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...