fredag den 1. april 2011

Signed, sealed, delivered!

Jeg er fææææærdig! Done! I mål! Sejren er min!


Opgaven er oplevet, skrevet, læst (og læst og læst) og tilrettet og ændret og tænkt og mærket og grædt.

Det er mig. Mit liv, fra jeg kan huske og til nu. Sikke en rejse. Sikke mig.

Ting, jeg har arbejdet med og set på massevis af gange, står nu soleklart - der sort på hvidt. Og endnu bedre - hvor det hele stammer fra. Det er sådan det er. Det er sådan jeg er. Nu.

Det er derfra jeg går - derfra jeg arbejder med at blive alt det, jeg ikke blev - af forskellige årsager. Alt det, jeg kan blive, fordi det er i mig - når jeg erkender hvad som er og får set og mærket, hvad der var og hvor jeg gerne vil hen.

Det skal nok gå. Ikke som i det går nok, men som i det skal nok komme alt sammen. Som i fortrøstningsfuld og håbefuld. Som i stærk i troen. Lige nu.

Og opgaven er færdig og sendt. 10 sider af min allerinderste.

Af det mest sårbare, jeg kan vise og fortælle. Om den bliver læst af andre vides ikke. Arbejdet er først og fremmest mit eget. Og det er godt at skrive det og godt at se det på skrift. Det bliver mere klart og lidt mindre farligt, selvom det også står der og råber lige op i fjæset på en..

Nu vil jeg nyde foråret og glæde mig lidt til den næste tur på uddannelsen.
Og høre denne her igen.

PS: Hvis det der reinkarnation findes, så vil jeg gerne være en stor, sort soul mama næste gang. Tak.


14 kommentarer:

 1. Puha jeg synes at du er modig. Jeg ville ikke turde at skrive mit liv ned sort på hvidt. Tror det ville være for hårdt.
  Tillykke med den færdige opgave og livet i sort/hvid ;-)

  Læser du til psykolog eller?

  SvarSlet
 2. Edith - Tak. Modet ligger nok mere i, at jeg ikke tør andet ;-)

  Det har også været hårdt.. men det gode er, at når man gør det, så kan man se på det og acceptere, at det er/var sådan - og gå videre derfra.

  Tak! Det er skønt, at den er færdig - for nu...Der skulle gerne komme meget mere! :-D

  Jeg læser til psykoterapeut. Gestaltpsykoterapeut.
  Du kan læse lidt mere om det her, hvis du har lyst: http://no.wikipedia.org/wiki/Gestaltterapi

  SvarSlet
 3. Kære godte.
  Jeg tænker at hvis jeg skulle skrive om mit liv ville det jo være fyldt af ting jeg er glad for. Og jeg ved godt der er ting jeg er dårlig til og mønstre jeg holder for fast i. Jeg tror godt jeg forstår hvad din process og hvorfor det er hårdt upåagtet at jeg ikke kender dit før-liv.
  Og jeg er helt vildt nysgerrig.
  Og TILLYKKE.
  Knus

  SvarSlet
 4. Signe - Det er dejligt at høre!

  Og der er heldigvis også sket en masse gode ting i mit liv, men i denne her proces, så handler det om at få opmærksomhed på oplevelser, som har påvirket en til usunde og uhensigtsmæssige reaktioner, der stadig påvirker nuet og det liv, der i dag.

  Du må meget gerne få mere at vide - bare spørg, så skal jeg nok sige til og fra - både her og når vi ses. Det lover jeg ♥

  Og TAK! Det føles bedre og bedre :-)

  Knus!

  SvarSlet
 5. Det lyder spændende, Godte. Skønt at få afleveret en opgave. Jeg har for længst afsluttet mit studie på universitet, men med det stopper opgaverne så bare ikke. I dag på arbejdet fik jeg afleveret årsrapporten, en skøn sag på 9 rapporter og mange, mange sider. Aaaaah, hvilken lettelse. Så vi kan vi begge gå weekenden i møde med sænkede skuldre. God weekend. Knus

  SvarSlet
 6. Du er så modig og sej Godte <3
  Har aldrig skrevet min egen livshistorie, men til gengæld min ex-mands. Det var en god og på mange måder forløsende oplevelse for ham selv og for mig. Det at fortælle livshistorier er både sindsoprivende og helende. Ex-mandens livshistorie indgik en stor opgave jeg i sin tid skrev på universitetet - om netop livshistorier og om "livshistoriernes historie" - det har haft meget stor betydning for mig og for hvor jeg netop er i dag.
  Tillykke med det Gitte - alt godt ligger lige forude :-*
  Louise

  SvarSlet
 7. Camilla - Tak, det er det også :-)

  Hvad har du studeret? Og hvad laver du dog - med alle de store rapporter? :-O

  Ja, nu er det weekend og rødvinstid :-D

  Også en rigtig god weekend til dig!

  Knus!

  Låwise - Årr taark, søde du ♥

  Ja, der sker meget undervejs.. Spændende opgave, du lavede der - og stor tillid han har udvist dig.
  Vores liv og de tanker, vi gør os om det har (heldigvis) stor betydning og der sker noget med en, når man skriver det hele ned. Dejligt, det også gjorde en masse for dig - selvom det ikke var din egen, men jeg forestiller mig, at du har gjort dig mange tanker om dit eget liv undervejs med hans.

  Tak - det tror jeg også på! :-¤

  SvarSlet
 8. godt gået/kæmpet/arbejdet/reflekteret/forholdt-sig-til/accepteret....

  Rígtig god weekend, søde Godte, du har fortjent den!

  SvarSlet
 9. Sus - Årh det var sødt sagt! Mange tak og i lige måde! :-)

  SvarSlet
 10. Jeg har en kandidatgrad i biokemi. Jeg arbejder som kvalitetschef i medicinalbranchen - en branche jeg har været i i 16 år både indenfor forskning og produktion. Er vist lidt af en arbejdsnarkoman og elsker det :-) Gik også weekenden i møde med et glas rødvin - skøønt!

  SvarSlet
 11. Camilla - Spændende! Eller det lyder til at være det rigtige og spændende for dig. Arbejdsnarkoman lyder dog ikke helt så rart ;-)

  Rødvin og weekend er skønt! :-D

  SvarSlet
 12. Sådan! Tillykke med det!
  Husk at fejre det med kage - og IKKE kiksekage ;-)

  SvarSlet
 13. Piskeris - Tak :-)

  Én ting er sikkert - der kommer ALDRIG til at være kiksekage i mit køkken! *Yikes* :-D

  SvarSlet
 14. Puha jeg synes at du er modig. Jeg ville ikke turde at skrive mit liv ned sort på hvidt. Tror det ville være for hårdt.
  Tillykke med den færdige opgave og livet i sort/hvid ;-)

  Læser du til psykolog eller?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...