lørdag den 23. april 2011

Påskeskov og en ny fetish

Vi var en tur i skoven i dag.


Det var faktisk ret fantastisk. Lige præcis sådan en dag, hvor det ikke er for koldt eller for varmt. Hvor bladene er helt nyfødte og stadig lyser selvlysende grønt. Hvor anemonerne er mangfoldige og hvide. Hvor både store og små skovtrolde kan nyde det hele. Vi gjorde i hvert fald.
Jeg skal have blogget om min seneste Martha Stewart fetish, men jeg skal lige have taget mod til mig. Det gik lige lidt for stærkt med at bage og klaske en af kagerne sammen, og jeg er nervøs for, om hun dukker op i egen høje person for at skælde mig ud, hvis jeg lægger billeder af resultatet op på nettet.

Når vi ikke har været udenfor, har jeg siddet den ene time efter den anden om aftenen/natten og set Martha Stewart-videoer. Jeg kan ikke få nok. Prøv selv at se.. Det er da SÅ inspirerende. Og tippet med at dække fadet med bagepapir (eller plastcharteks) kendte jeg godt - og det er vildt smart.


Jeg har dog mest set videoerne fra hendes website: http://www.marthastewart.com/how-to-cake-videos
Og jeg advarer dig på forhånd! Hvis du godt kan lide at se mad/kageprogrammer, så riv lige et par dage ud af kalenderen, inden du klikker!

Nok om det. Jeg skal nok blogge om min Martha Stewart wanna-be-cake, men så skal du også love ikke at grine!

2 kommentarer:

  1. Jeg tør ikke trykke på linket :-O

    (men jeg er dæleme nysgerrig...)

    SvarSlet
  2. Piskeris - Det forstår jeg godt! Eller det forstår jeg faktisk ikke, for min nysgerrighed ville vinde :-D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...