Jeg elsker rejer, hummere, krabber, krebs etc.
Da jeg fandt en bøtte med krebsehaler i et supermarked, så vidste jeg lige præcis, hvad der skulle ske med dem.
De skulle have godt selskab af diverse krydderier og nydes sammen med groft brød. Mums!
Krebsehalesalat
krebsehaler
asparges fra glas - friske asparges ville også passe godt her
cremefraiche
lidt mayonnaise - kan udelades
forårsløg
tomatketchup
sød paprika
chayennepeber
citronsaft
soya
salt & peber
Der er ikke angivet mængder her, for den er lavet på slump - og efter smag og behag.
Hak forårsløget forholdsvist fint og bland det sammen med de andre ingredienser. Voila. Sværere er det ikke - og det smager så skønt.
Bollen er en Fucking Flink bolle.
Det er godt med noget groft brød til - noget man rigtigt skal gumle på.
Man får jo helt lyst til noget at gumle på ;-)
SvarSletUmmm det ser godt ud !!!
SvarSletHyggehygge
Marianne
Signe - Ja, sådan nogle lyster kan man godt få ;-)
SvarSletMarianne - Tak, det smager også skønt!
Det er gået helt galt for mig ;-) Det er godt manden kommer hjem igen lørdag, så jeg kan få hjælp *smilersødt*
SvarSletKnus
Signe - Hahaha.. husk at tage hugtænderne ud inden ;-)
SvarSletOh, din fristerinde... den ser skæppeskøn ud :-)
SvarSletMums Det ser vel nok godt ud - det skal jeg vist have ¨leget¨lidt med
SvarSletLise
www.detskalsmageafnoget.blogspot.com
Piskeris - *Suk* Ja...det er så min hårde skæbne at bære.. :-D
SvarSletLise - Tak. God fornøjelse :-)
Lise - Hvordan har du fået gjort din blogadresse til hyperlink?
SvarSletNormalt når man lægger links i kommentarfeltet, så er de "døde" og det irriterer mig lidt..
Kan du hjælpe? :-)
Mums Det ser vel nok godt ud - det skal jeg vist have ¨leget¨lidt med
SvarSletLise
www.detskalsmageafnoget.blogspot.com
Signe - Hahaha.. husk at tage hugtænderne ud inden ;-)
SvarSlet