torsdag den 17. marts 2011

Hussalg

Måske skulle man have været ejendomsmægler? Det er sgu da nemt!

Huset blev vurderet i tirsdags og i dag torsdag, er det solgt. Sådan. Hvad er problemet?
Og jeg fik endda næsten dobbelt så meget for det, som jeg havde frygtet det ville ende med. Hæ!

Mit lille dukkehus i Lilleputland. Mit eget lille sted, hvor jeg har nydt stegende, varme sommerdage og duftende roser. Mad fra grillen og den yngstes grin og hyl fra badebassinet.

Ja, det er også lidt vemodigt at skulle sige farvel, men i sommers var jeg der alt for lidt, og i år bliver der ikke mere tid, når jeg også skal af sted på uddannelse en helt del weekender. 


 

Jeg kommer så ikke til at savne den dårlige samvittighed, den store hæk bagved huset eller dengang, jeg blev ringet op af formanden, fordi en eller anden klaphat havde sparket døren i stykker, og forsøgt at sætte ild til hytten. Hvilket klaphatten (heldigvis) var ufatteligt dårlig til.

Der stod en gasflaske med to gasblus til rådighed, men de blev ikke brugt. Næh, den tomme bøtte til en kvik-nudel-ting havde han prøvet at tænde ild i - men fik kun sodet et køkkenskab til - godt og grundigt. Hans dumhed - mit held.

Nu skal vi bare have hentet sovesofa, lanterner, lidt krukker og lidt køkkengrej, så er den æra forbi.

Tak, skønne have - nu kommer der to søde søstre på efterløn for at tage sig kærligt af dig.
Jeg er sikker på, I bliver bedste venner - som vi har været det de sidste 6 år ♥

12 kommentarer:

 1. Det ser rigtig fint ud, der kunne jeg godt lige ligge hele sommeren :)
  /Lise

  SvarSlet
 2. Lise - Ja, det kunne jeg også sagtens :-D
  Problemet er jo bare, at man ikke kan nøjes med at ligge... Huset trængte også til at blive malet (og hegnet ligeså) og skulle det males, så skulle det slibes ned først, for en anden ejer har malet det med plastikmaling....*Fjols*

  Jeg må nøjes med at ligge hele sommeren på stranden ;-)

  SvarSlet
 3. Åh, kan godt forstå det er lidt trist at skulle sige farvel - det er da et voldsomt sødt sted.

  Men dejligt at det gik hurtigt.

  Hilsen Grith

  SvarSlet
 4. Grith - Ja..det er altid lidt dobbelt med sådan noget, ikk'?

  Tak - det var så hyggeligt at være der om sommeren (altså når man har ordnet alt det praktiske) og bare nyde livet, solen og de søde naboer.

  Men fik også besked på, at jeg skulle komme på besøg, så det bliver spændende at se, hvad de gør ved "min" lille plet :-)

  SvarSlet
 5. Åh ha, jeg kan godt følge dig.
  Vi har jo også en kolonihave, men vi er der slet ikke nok.
  Ville ønske, at vi havde sparret ekstra op og købt en af de store med vand og strøm, for så ville vi nok være der meget mere.
  Nu går der alt for meget tid med vedligeholdelse, vedligeholdelse og vedligeholdelse.
  Hvis vi ikke bliver bedre denne sommer tror jeg også, at vi skal snakke om at få vores solgt..
  Dit hus ser super fint ud, et rigtig dukkehus:)

  SvarSlet
 6. MissMuffin - Det her er kun en nyttehaveforening, så der er ikke vand og strøm i nogen af husene. Heldigvis så ligger vandposten lige ud for min have..
  Jeg kan forresten anbefale dig at lave et jordkøleskab.
  Grav et hul et sted, hvor der næsten altid er skygge. Læg fliser ned i siderne og i bunden og så en plastikboks- eller bøtte og en flise som låg. Så kan madvarer holde sig kolde der i overraskende lang tid og endnu længere hvis man hver dag har et frossent køleelement med, som man så skifter ud.

  Jeg har stort set ikke vedligeholdt huset - det kunne jeg ikke rigtigt finde ud af eller overskue og det pinte mig at det forfaldte.

  Jeg er glad for, at det nu er solgt. Jeg havde konstant dårlig samvittighed hele sidste sommer og kom næsten kun derud for at tage det værste og så gå igen. Så er det ikke så sjovt mere..

  Jeg håber, I får tid derude til sommer - eller får det solgt, for det skal jo (også) være en fornøjelse..

  Og tak - det er nemlig et sødt, lille dukkehus :-)

  SvarSlet
 7. Tillykke med salget - det er så synd, når sådan et hyggeligt sted bliver til evigt samvittighedsnag.

  En formand for en kolonihaveforening fortalte mig engang, at han var blevet ringet op af en undrende haveejer, som havde fået brev om, at hans have var misligholdt. Det kunne han slet, slet ikke forstå - haven stod nøjagtig, som da han købte den for et år siden; han havde ikke gjort nogetsomhelst ved den!

  Haha, kun en tåbe frygter ikke haven! Men jeg glæder mig nu til at komme i gang. Er så småt begyndt at klippe lidt hist og her. En af mine medkolonister sagde altid, at haveforeninger lød som selvmordskolonier: Når foråret kom, kunne folk slet ikke vente med at komme i jorden...

  SvarSlet
 8. Berit - For mig var det også ekstra dårlig samvittighed, når jeg ikke passede det og tænkte på, at mange andre så gerne vil have sådan en oase. Jeg er ret vild med hele tanken om nyttehaver/kolonihaver - og at det skal være en mulighed for alle - altså ikke for dyrt. Mit hus blev f.eks. vurderet af formanden + en mere så at det ikke bliver solgt alt for dyrt.
  At jeg så fik dem hevet 3.000 kroner yderligere op er så nok bare et levn fra min sælgerbaggrund :-D))

  Hahaha.. Nej, det er da også mærkeligt, at man får ballade når man ingenting laver *Tsk*

  Har man hus og have - har man nok at lave :-D
  Jeg forstår dig godt. Det ER dejligt at se det hele komme op, plante til, flytte rundt - ja selv det at luge har jeg nu hygget mig med. Jeg ved så også nu, at det er lidt sværere at få det gjort, når man skal køre derud (selvom det er tæt på, hvor jeg bor) og ikke bare kan gå ud en times tid om eftermiddagen, når man kommer hjem.

  :-D)) Den sidste var rigtig god! Lemminger - hele bundtet!

  SvarSlet
 9. Skøn lille hytte du der fik solgt (så helt enormt misundelsesværdigt hurtigt!). Kan du ikke liiige sende den ejendomsmægler op til mig? Jeg har nemlig haft et hus til salg i 1 år og 2 måneder!! Og der har kun været 3(!) og se på det :-(

  SvarSlet
 10. Camilla - Tak :-) Og ja, det gik dælme stærkt. Ind imellem har man da lov at være heldig ;-)

  Jeg kan da godt komme forbi, men mit forslag ville nok være at slå kraftigt af prisen, så jeg ved ikke lige, hvor velkommen jeg SÅ ville være ;-D

  Held og lykke med det - håber, der snart sker noget på den front.

  SvarSlet
 11. Skøn lille hytte du der fik solgt (så helt enormt misundelsesværdigt hurtigt!). Kan du ikke liiige sende den ejendomsmægler op til mig? Jeg har nemlig haft et hus til salg i 1 år og 2 måneder!! Og der har kun været 3(!) og se på det :-(

  SvarSlet
 12. Det ser rigtig fint ud, der kunne jeg godt lige ligge hele sommeren :)
  /Lise

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...