torsdag den 3. marts 2011

Hemmeligheder

Jeg er en sløv blogger for tiden. Undskyld. Tingene er ind imellem lidt hektiske.


Jeg laver hemmeligheder. Super, tænker du nok.. Lad høre! Men så er det jo ikke en hemmelighed mere, vel? Så hvordan får jeg lige fortalt om det, uden at afsløre noget? For mange nysgerrige læser med her - og nogen af dem skal ikke vide noget - endnu.

Jeg kan fortælle, at det handler om kage. En stor en. Eller ikke så stor som planlagt, for den store, fine, nye bageform, jeg havde købt, var for stor til ovnen!
!#¤¤"%¤&/%!#"!"#"¤%!! Ja, det var tæt på, jeg havde knebet en tåre eller skudt en tilfældig! Når man nu har gået der og planlagt og tænkt og tegnet og fortalt, og har hele designet klar, så skal det der bare ikke ske!

Nå, men efter at have sundet mig lidt, måtte jeg jo bare tænke kreativt og finde en løsning. Det har jeg så fundet. Og det er sådan set fint nok. Lidt mere bøvlet og ikke så stor som først planlagt, men der bliver rigeligt.

Jeg skal til Kageorgie vers. 6. Vi er en flok, der mødes for at spise kage, til vi besvimer. Bagefter spiser vi aftensmad. Bøvs! Indtil videre kommer der nok 35 personer og omkring 15 forskellige kager. Man er nødt til at smage dem alle. Man skal nemlig stemme om dem bagefter.

Jeg går efter 1. pladsen! Intet mindre kan gøre det. Vinder jeg ikke, så vil jeg aldrig mere lave kage, så holder jeg op med at spise bacon, så må du kalde mig Mads og jeg vil æde din gamle hat, så bliver jeg sur! OG skuffet! Det gælder ikke om at være med, men om at vinde! "Tab og vind med samme sind"? Pfff... vis mig lige en sur vinder!

For lige at give en idé om projektet her, så kan jeg afsløre, at der blandt meget andet er brugt 1200 gram chokolade, næsten 2½ liter piskefløde, 800 gram smør, cirka 3,5 kilo sukker og en masse andet, jeg ikke lige kan komme ind på her.

I går var der 6-7 liter dej. Jeg måtte vende den sammen i den største gryde, jeg har. Der blev så en kage til overs, som kommer i fryseren sammen med lidt rester af fyldet. Det er ret smart - en dag, man har travlt, men alligevel gerne vil lave kage, kan det hurtigt ordnes med fryserens indhold til hjælp. Min fryser er mikroskopisk og fuld af frosne bær og grøntsager, så jeg låner lidt fryserplads ude i byen.

Nu vil jeg gå i køkkenet og lave en orn'lig spandfuld IMBC til at smøre kagen op med.
Husk nu, at det er en hemmelighed, ikk'? 


11 kommentarer:

 1. Ihh hvor er det altså spændende.... :-)
  Ser frem til din vinderkage.
  Go for it!!!!

  SvarSlet
 2. Jeg elsker simpelthen at læse din blog - du fortæller så levend og sjovt..... Og din kage - den vinder da selvfølgelig - alt hvad der kommer fra din hånd er jo HAMRENDE flot og ser så legende let ud (selvoj jeg ved det ikke altid er det) - så ja Godte -- GO FOR IT !! - og det ved jeg du gør :o)

  SvarSlet
 3. Nita - Ih, tusind tak! Dejligt at høre! :-)

  Selvfølgelig vinder den. Om jeg så skal bestikke alle de rollinger, vi har med, for at få deres stemme!

  Og mere tak. Thja..thjoo..legende er det - og nogen gange også let. Nogen gange ;-)

  SvarSlet
 4. Hold nu op en kæmpe dej du der har slået op! Er ved at dåååne af spænding!

  SvarSlet
 5. Ja jeg bliver altså også super nysgerrig her:). Glæder mig helt vildt til den store afsløring:)

  SvarSlet
 6. Camilla - Ja, der var dælme dej for alle pengene :-D Der blev så også en hel 23 cm rund kage "til overs" til "dårlige tider"..

  Annette - Godt! :-D

  Ai...når I skriver sådan, så får jeg da helt præstationsangst! :-O
  ;-D

  SvarSlet
 7. Bare hvisk det til mig... jeg sladrer ikke ;-)

  SvarSlet
 8. Piskeris - Okay. Gdkd.... dkiek og dkaæd! :-D

  SvarSlet
 9. Hej igen,

  Nu fandt jeg selv svaret på mit spørgsmål... Sikke en kage!

  Lise

  SvarSlet
 10. Hej igen,

  Nu fandt jeg selv svaret på mit spørgsmål... Sikke en kage!

  Lise

  SvarSlet
 11. Nita - Ih, tusind tak! Dejligt at høre! :-)

  Selvfølgelig vinder den. Om jeg så skal bestikke alle de rollinger, vi har med, for at få deres stemme!

  Og mere tak. Thja..thjoo..legende er det - og nogen gange også let. Nogen gange ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...