mandag den 14. marts 2011

Godtes grej sponseret af

Se nu her! Jeg har fået fantastiske sponsorer!


Jeg ville så gerne have denne vogn til alt (...øh..noget af) mit kageudstyr, men syntes ikke lige, pengene var til det - efter 2 p-bøder på en måned - og klagede min nød - tiggede - foreslog muligheden for sponsering på denne skønne kagetrolley, på Facebook.

Og hvad der startede ud som en joke endte sådan her.


Er den ikke bare for skøn!? Tænk, at have alle de skønne hilsener på min vogn! Jeg har virkelig nydt at lave dem og sætte dem på. Jeg har været ét stort grin hele vejen igennem. Og jeg mærker også kærligheden i det - hvad enten de vil indrømme det eller ej!

Så tak til alle sponsorer for at gøre dette muligt. I har været en støtte hele vejen igennem og jeg skal gøre mit yderste for - også fremover - at gøre jer stolte og sørge for, at give jeres sponsorat værdi. Også tak til min mor og far, min lærer og min ged. Og hønsene og hamsteren.

Det sidste billede her var et krav fra en af sponsorerne. Desværre så fik jeg ikke det blå hår med. 

8 kommentarer:

 1. Den er blevet RIGTIG fin.. <3
  Glæder mig at du er så glad for den.. :-))

  Kraammmm Hysse

  SvarSlet
 2. Hyss - Taark. Og tak til dig, fordi du var med her! ♥

  Kram!

  SvarSlet
 3. Den passer Lee perfekt i din lille kage-nydelige-(skummetmælksfarvede) hånd ... og står smukt til det blå hår <3
  I ser og er skønne sammen - du og din Trolly.

  Hvis jeg nogensinde får brug for en fundraiser - så kalder jeg på dig.

  Held og lykke med vogn og kager - er allerede stolt over alt det du kan.
  Klem fra Låwise

  SvarSlet
 4. Låwise - Ja, for Sydney! Og tak - jeg er så glad for at have fået fat i dig igen ;-) ♥

  Du kalder bare!

  Og mere tak! Nu kan jeg også partere en kylling :-D

  SvarSlet
 5. Fantastisk vogn du der har fået. Men spondor hilser - så bliver det da ikke meget bedre. Jeg har også investeret i en, men der er sgu ingen sponsor hilsner på min. Jeg har ikke engang haft tid til at putte noget i den endnu :-/

  SvarSlet
 6. Camilla - Tak, jeg synes også den er så fin! :-D

  Ai, så må du lige komme i gang. Det er super lækkert at få styr på sit grej :-)

  SvarSlet
 7. Camilla - Tak, jeg synes også den er så fin! :-D

  Ai, så må du lige komme i gang. Det er super lækkert at få styr på sit grej :-)

  SvarSlet
 8. Fantastisk vogn du der har fået. Men spondor hilser - så bliver det da ikke meget bedre. Jeg har også investeret i en, men der er sgu ingen sponsor hilsner på min. Jeg har ikke engang haft tid til at putte noget i den endnu :-/

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...