torsdag den 10. marts 2011

Cake pops



Når man laver store dekorerede kager, så bliver der ofte skåret en del fra. Det kan man jo spise som det er - eller også så kan man f.eks. lave cake pops.


Jeg smuldrede kagen. Blandede det sammen med en rest Tobleronecreme og lidt smeltet smør. Det skal ende med at være rimelig tørt og dog alligevel hænge godt sammen.

Formede små kugler og lod dem køle godt af. Sæt dem gerne i fryseren i 10-15 min.
(Og lav dem gerne lidt mindre end jeg har gjort her - de er tunge på spydet)

Så smeltede jeg lidt chokolade. Dyppede et træspyd i chokoladen og stak det halvvejs ind i kuglen. Lod det størkne og dyppede så hele kuglen forsigtigt i chokoladen og strøede lidt glimmerknas på og et enkelt hjerte.


Så løb jeg tør for smeltet chokolade og lavede en skål med glasur.
Pasteuriseret æggehvide, flormelis og lidt granatæblesirup.

Det er så noget værre griseri, for glasuren skal være tynd nok til at kunne fordele sig og tyk nok til ikke at dryppe - for meget. Min dryppede uanset, men det tørrede jeg væk bagefter.


Om ikke så længe, så kommer der reklamer her på bloggen! Det bliver stort!
Jeg er blevet sponseret af 8 forskellige og er i gang med at finde egnede varianter af eksponering.
Jeg kan ikke sige mere nu. Bliv på kanalen!

15 kommentarer:

  1. Hvor er de fine! Kunne lige forestille mig at probbe sån en i munden og smaske løs. Mums..

    SvarSlet
  2. MissMuffin - Tak :-) Det er nemlig lige sådan en mundhaps :-D

    SvarSlet
  3. De er søde, dem kunne man jo godt bruge til en børnefødselsdag.

    SvarSlet
  4. Tak for reminderen - dem har jeg tænkt på at lave, men siden glemte jeg alt om det! De er blevet rigtig fine - og har du for mange pops, sender du bare til mig ;-)

    SvarSlet
  5. Grith - Det kan man helt sikkert. Og der er jo ingen ende på, hvilken slags "krymmel" man kan komme på :-)

    Piskeris - Velbekomme. Godt at kunne hjælpe en gammel, glemsom kogekone.. 0:-)

    Jeg får madsøer på besøg i morgen, men hvis de levner en halv, så sender jeg den straks!

    SvarSlet
  6. Nu har jeg tænkt over det et par dage, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvem den gamle kogekone er, som du taler om?

    SvarSlet
  7. Piskeris - Jeg kan give dig en lille ledetråd.. Hun begynder med p og slutter med iskeriset!

    SvarSlet
  8. Det var da en yderst misvisende måde at stave Godte på :-O

    SvarSlet
  9. Ja.. prøv igen. Jeg tror på dig! Jeg kan også klappe det... Pis-ke-ris-et.. :-D))

    SvarSlet
  10. Jeg giver op. Jeg kender ikke det sprog :-O

    SvarSlet
  11. Hahahaha... Du er god! :-D))

    SvarSlet
  12. De er også fine. Du er da bare god til alt. Nå og det er sagt, så er dette endnu et eksempel på at det er vigtigt at have nok chokolade i huset (tsskk - tænk at have for lidt)
    Hvem er dine sponsorer?? Kun lidt nysgerrig nemlig.
    Knus

    SvarSlet
  13. Signe - Mange, mange tak :-)
    Jeg ved det.. Og nu er der slet intet *Suk*

    Det kan jeg desværre ikke afsløre endnu!
    :-D

    Knus!

    SvarSlet
  14. Ja.. prøv igen. Jeg tror på dig! Jeg kan også klappe det... Pis-ke-ris-et.. :-D))

    SvarSlet
  15. Piskeris - Jeg kan give dig en lille ledetråd.. Hun begynder med p og slutter med iskeriset!

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...