torsdag den 10. marts 2011
Cake pops
Når man laver store dekorerede kager, så bliver der ofte skåret en del fra. Det kan man jo spise som det er - eller også så kan man f.eks. lave cake pops.
Jeg smuldrede kagen. Blandede det sammen med en rest Tobleronecreme og lidt smeltet smør. Det skal ende med at være rimelig tørt og dog alligevel hænge godt sammen.
Formede små kugler og lod dem køle godt af. Sæt dem gerne i fryseren i 10-15 min.
(Og lav dem gerne lidt mindre end jeg har gjort her - de er tunge på spydet)
Så smeltede jeg lidt chokolade. Dyppede et træspyd i chokoladen og stak det halvvejs ind i kuglen. Lod det størkne og dyppede så hele kuglen forsigtigt i chokoladen og strøede lidt glimmerknas på og et enkelt hjerte.
Så løb jeg tør for smeltet chokolade og lavede en skål med glasur.
Pasteuriseret æggehvide, flormelis og lidt granatæblesirup.
Det er så noget værre griseri, for glasuren skal være tynd nok til at kunne fordele sig og tyk nok til ikke at dryppe - for meget. Min dryppede uanset, men det tørrede jeg væk bagefter.
Om ikke så længe, så kommer der reklamer her på bloggen! Det bliver stort!
Jeg er blevet sponseret af 8 forskellige og er i gang med at finde egnede varianter af eksponering.
Jeg kan ikke sige mere nu. Bliv på kanalen!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Hvor er de fine! Kunne lige forestille mig at probbe sån en i munden og smaske løs. Mums..
SvarSletMissMuffin - Tak :-) Det er nemlig lige sådan en mundhaps :-D
SvarSletDe er søde, dem kunne man jo godt bruge til en børnefødselsdag.
SvarSletTak for reminderen - dem har jeg tænkt på at lave, men siden glemte jeg alt om det! De er blevet rigtig fine - og har du for mange pops, sender du bare til mig ;-)
SvarSletGrith - Det kan man helt sikkert. Og der er jo ingen ende på, hvilken slags "krymmel" man kan komme på :-)
SvarSletPiskeris - Velbekomme. Godt at kunne hjælpe en gammel, glemsom kogekone.. 0:-)
Jeg får madsøer på besøg i morgen, men hvis de levner en halv, så sender jeg den straks!
Nu har jeg tænkt over det et par dage, og jeg kan simpelthen ikke finde ud af, hvem den gamle kogekone er, som du taler om?
SvarSletPiskeris - Jeg kan give dig en lille ledetråd.. Hun begynder med p og slutter med iskeriset!
SvarSletDet var da en yderst misvisende måde at stave Godte på :-O
SvarSletJa.. prøv igen. Jeg tror på dig! Jeg kan også klappe det... Pis-ke-ris-et.. :-D))
SvarSletJeg giver op. Jeg kender ikke det sprog :-O
SvarSletHahahaha... Du er god! :-D))
SvarSletDe er også fine. Du er da bare god til alt. Nå og det er sagt, så er dette endnu et eksempel på at det er vigtigt at have nok chokolade i huset (tsskk - tænk at have for lidt)
SvarSletHvem er dine sponsorer?? Kun lidt nysgerrig nemlig.
Knus
Signe - Mange, mange tak :-)
SvarSletJeg ved det.. Og nu er der slet intet *Suk*
Det kan jeg desværre ikke afsløre endnu!
:-D
Knus!
Ja.. prøv igen. Jeg tror på dig! Jeg kan også klappe det... Pis-ke-ris-et.. :-D))
SvarSletPiskeris - Jeg kan give dig en lille ledetråd.. Hun begynder med p og slutter med iskeriset!
SvarSlet