mandag den 14. februar 2011

Valentine's Day 2011

I går var jeg til et super hyggeligt sukkernørdemøde med 6 andre kagedåser og der blev grinet og snakket - og sukkernørdet. Mest grinet og snakket, tror jeg. Lige som dét skulle være.

Jeg lavede denne lille ting til kjæresten min - med et kærlighedsbrev i, som jeg skrev på Orø, sidst jeg var afsted på uddannelse.


Det er ikke fordi, vi gør en helt masse ud af Valentine's og jeg er heller ikke optaget af ting, blomster, chokolade og den slags, men jeg kan godt lide at give kærligheden lidt ekstra fokus den dag. Bare fordi, man kan ♥


Jeg fik dog chokolade alligevel.. 30 små marcipanbrød. Han kender mine soft spots!

Vi har 4 ud af vores 6 rollinger i øjeblikket, så vi tog en tur på Zoologisk Museum. Jeg er ikke sikker på, jeg nogensinde har været der før. Ellers et ret spændende sted.Jeg håber, I alle har en dejlig Valentine's Day - hvad enten det er med eller uden kæreste.
Måske har du en særlig (for)kærlighed for dyr? Måske har du et familiemedlem eller ven, du holder specielt  meget af? Måske kunne dagen bruges til at vise kærlighed til dig selv? ♥

11 kommentarer:

 1. Megasej gave - du er dygtig :-)

  Det er alt for mange år siden, at jeg har været på Zoologisk Museum, men gemalen og jeg har talt om at tage derind på et tidspunkt, så godt med en reminder ;-)

  SvarSlet
 2. Piskeris - Tak :-) Og for en gangs skyld, så er det ikke et "stjålet" design, men helt egen "opfindelse" :-D

  Man kan bruge mange timer derinde - hvis altså ikke man har 4 lopper med ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er du romantisk :-))) Rigtig sød ide.
  Jeg bander stadig over at jeg blev nød til at aflyse i søndags. Men jeg stemmer for at vi finder en ny dag til at nørde... snarest !!!

  SvarSlet
 4. Vibeke - Åh ja.. jeg er en sucker for romantik! ♥
  Tak.

  Jamen det skal du da ikke. Det var dødsygt og møgkedeligt og der blev faktisk ikke rigtigt lavet noget fint. Det var en helt igennem nedern dag... 0:-)

  Jep - nu dag må snart vise sig! :-)

  SvarSlet
 5. Du lyver rigtig dårligt !!!!!

  SvarSlet
 6. *Hmrf* >:-(
  Jeg må øve mig noget mere så...

  :-D

  SvarSlet
 7. Sød måde at give en gave på. Den er meget flot.

  Kunne godt forstille mig at Zoologisk Museum med 4 unger ikke er nemt.

  Hilsen Grith

  SvarSlet
 8. Grith - Tak :-)

  Sådan kunne det godt være, men det var det heldigvis ikke. De er efterhånden store (16 - 13 - 11 - snart 7) så de kan godt styres sådan et sted :-D

  SvarSlet
 9. Super sød og meget romantisk ting du der fik lavet. Ja, jeg nærmest drukner i dyr herhjemme - deriblandt 100 m2 kryb og kravl - men nej, jeg har egentlig ikke en forkærlighed for dem. Det er min mands. Men qua hans interesse udi i alverdens dyrearter, så har jeg været på Zoologisk museum og det er faktisk et rigtig godt museum.

  SvarSlet
 10. Camilla - Tak. Orv, det var ellers også en ordentlig portion kræ, der :-D

  SvarSlet
 11. Du lyver rigtig dårligt !!!!!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...