torsdag den 3. februar 2011

Fødselsdagskage med sukkerbillede

Nu hvor fødselaren - mit yngste yndlingsbonusbarn - enten har spist den eller er ved det, så kan jeg godt afsløre den her.


Det er mud cake med jordbærmousse med hakket, mørk Toblerone. Jordbær og chokolade.. *Uhm*

Billedet er bestilt ude i byen og det er nu ret fantastisk, at det kan laves på sukker. Ja, ja - jeg ved godt, det bare printes ud sådan, men stadig. Det kan spises og hele pivtøjet.

Til dem, som ikke har prøvet sukkerbilleder før: Skal I skære/klippe dem til, så gør det, inden I tørrer dem ud. Når billedet er tørt, så "knækker" sukkeret helt anderledes og ikke nødvendigvis efter planen.  Jeg startede heldigvis et godt stykke ude, så jeg kunne let redde det.


Jeg er stadig på uddannelse på Orø. 
Det har indtil videre været en begivenhedsrig dag, hvor jeg har været på "hårdt", men godt arbejde. Der er så mange smukke gaver at få her.

På en måde kan man sige, at også jeg har haft fødselsdag i dag. Jeg føler mig i hvert fald langt mere begavet end i går - in so many ways.

Vidste du, at det kan give en enorm træthed at holde følelser tilbage? At det er en måde at "gøre sig død" på? At man på den måde holder sig selv - og dermed livet - nede? At så snart, man begynder at vise disse følelser, så kommer energien - og livet? Ellers så ved du - og jeg - det nu ♥

3 kommentarer:

 1. Hvor er det en flot kage, Godte. Så fin og enkel. Din bonus datter er altså også en virkelig køn pige, men det kan du jo ikke tage æren for :-P Muuuhhahaaa. Tillykke med hende :-)

  SvarSlet
 2. Super fin kage, en rigtig tøse kage;)

  SvarSlet
 3. Vibeke - Mange tak! Ja, hun er - hendes far er også ret lækker ;-)
  (Så du, hvordan jeg lige fik kringlet den, så jeg også var med? Jeg har jo en god smag... ;-D)
  Og tak!

  Annette - Tak :-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...