mandag den 31. januar 2011

To på flugt

En lille filmanmeldelse. Forpræmiere på Disneys "To på flugt". Præmiere den 3. februar.

I lørdags var jeg i biffen med den yngste datter, en veninde og 4 af hendes og mandens børn. De har 5 i alt. Nej, de er ikke rigtigt kloge, men den kan vi tage en anden gang. Jeg holder ret meget af dem - alligevel.

Lad mig sige det sådan; jeg blev endnu engang bekræftet i, at jeg ikke skal have flere. Børn er skønne, men nej tak. Jeg foretrækker det, som det er nu - med en lille 6-årig trold godt på vej til at blive større.

Filmen. Den var dejlig. Desværre kunne vi ikke se den i 3D i den biograf, så det var lidt ærgerligt og det var også godt, vi havde vinterfrakker, støvler og handsker på, for varme var der ikke meget af.


Historien er ændret en del i forhold til den oprindelige Rapunzel, og er derfor også meget sjovere. F.eks. Rapunzels "mor" som virkelig forstå at give skyld og skam, når hun med sin sukkersøde stemme sarkastisk udspyder sine anklager mod Rapunzel, og hiver sin store martyrkrone frem i tide og utide.


"Prinsen på den hvide hest" er også alternativ på den skønne måde. Faktisk er han en simpel tyv og kun interesseret i Rapunzel, fordi der er penge i det.
Det ændrer sig dog. Det er trods alt Disney.
Jeg var også ret vild med hesten og samspillet, den og de andre imellem.


Og på den helt velkendte måde, så fik Disney også nakket mig. To gange endda. Der er ikke noget som en Disneyfilm, der kan få en til at tude. Skønt.

Summa summarum; har du børn i alderen til Disneyfilm, så er den afgjort et par timer værd. Har du ikke det, så se den alligevel - den er stadig et par timer værd.

Jeg giver den ☼☼☼☼
4 ud af 5. Det er ikke den bedste Disneyfilm, jeg har set, men den var sjov og den rørte mig også.

Og så lige en skygge på væggen....


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...