onsdag den 19. januar 2011

Skinkemignon, pasta med spinat og pestosauce

Jeg sprang lidt let over det i går.

Købte sådan en klar-til-ovnen-skinkemignon fyldt med hvidløg og soltørrede tomater, og med mozzarella ost oven på.
Den skulle bare i ovnen ved 200 grader i en halv time.
Kostede 44 kroner. Det var til at overkomme.

Frisk pasta, godt med hakket, friske spinatblade vendt i, lige efter pastaen var færdig, og så en sauce af basilikumpesto og lidt fløde, lidt salt og peber.
Rå gulerødder til.

Det smagte over al forventning!
Skinkemignonen blev perfekt efter den halve time. Lige en anelse lyserød og meget saftig.
Hvidløg, tomater etc. var super godt til den og pasta, spinat og pestosaucen var lige efter min smag.
Ret heldigt, når nu det er mig selv, der bestemmer menuen.

Billedet er af den berømte mobilkvalitet. Beklager. Send gerne bedre mobil. Tak.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...