søndag den 16. januar 2011

Knopper og kopper

Det er her! Nedenunder al sneen var det! Det der forår, der kommer en dag.

Det behøver ikke være lige nu, jeg kan godt vente lidt længere, men hvor var det skønt at se, at det er der.

Jeg har haft to fantastiske dage med parterapeutuddannelse. Der er mange tanker og "awakenings" som stadig arbejder, så jeg vil lade det "simre" lidt videre i ro og mag. Jeg kan kun sige, at det har været spændende, sjovt, gribende og givende.

It feeds me. Det giver mig næring. Mental næring på mange måder. At se, hvad der kan ligge til grund for menneskets adfærd og tanker. At se, hvordan en bevidstgørelse kan skabe eget-ansvar og lyst og mod på ændring. Og hvordan en ændret adfærd skaber ændrede reaktioner og adfærd fra andre.
Det er meget inspirerende for mig!

De mennesker, jeg gør det her sammen med, er mindst lige så inspirerende for mig. Deres nærvær, engagement, åbenhed, ærlighed, mod og styrke. Jeg elsker det! 

På den ene side er jeg lykkelig for, at jeg skal være i gang i 3½ år mere - og på den anden side, så er det også længe. Lige nu, så nyder jeg det bare og ønsker mig mere! *Mums*


Den ene dag spiste vi frokost på en marokkansk restaurant og jeg fik skøn fisk i safransauce og masser af lækker og varieret tilbehør med grøntsager og bulgur.

I dag spiste vi en hurtig, men frisklavet sandwich. Jeg fik en med kalkun, rucola og lidt tomat. Dejligt.

Og aftensmaden i en lille thaibiks. Jeg fik ild-i-mund! Oksekød i hvidløg og chili med ris og grøntsager. Det skulle være lidt stærkt. Jeg troede, jeg skulle dø! Men det smagte jo så dejligt!

I biksen, hvor vi købte sandwich kunne man også købe søde krus. Så det gjorde jeg. Kærestekrus. Jeg ved det - jeg er en håbløs romantiker, men lad det blive mellem os, ikk'?
Billedkvaliteten er mobilkvalitet - eller mangel på samme. Den koster gratis.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...