Ofte er de mest grove i munden, men bliver blødere med tiden. Vi taler naturligvis om mad her.

Rejerne kom ikke op i salaten, men i en skål ved siden af.
Større valgfrihed er en god ting.
Opskriften finder du her.
Jeg tror også, en stærkt krydret kylling i tern ville klæde nudlerne.
Umiddelbart ser den ikke ud af noget særligt, men man bliver overrasket over så interessant smagen er - især pga. dressingen.
Sådan er det jo nogen gange. Så ser det ikke så interessant ud, men kan overraske.
Ja, ja - selvfølgelig taler vi stadig om mad..
Du får sgu lige opskriften på marinaden her også. Jeg er så flink.
Marinade
1 spsk soyasauce
1 spsk risvinseddike
1 spsk sød chilisauce
½ tsk flydende honning eller sukker
Jeg har brugt risvinseddike i stedet for, og lavede dobbelt mængde.
Nudlerne blev kogt dagen før. Grøntsager og dressing kom i lige inden servering.
Jeg lavede også sataykyllingesticks med peanutsauce. Indtil nu har jeg købt en færdigpakke med sataykrydderi og peanutsaucekrydderi hos den asiatiske købmand. Jeg brugte aldrig peanutsaucekrydderipakken og det irriterede mig, at smide noget af det ud, så jeg tænkte, at det måtte være muligt at lave sataykrydderiet selv. Bingo! Og den smager jo så meget bedre! Her er den - lidt ændret:
Sataykrydderi
3 tsk (ca 3-5 cm) frisk, revet ingefær
3 fed pressede hvidløg
1-2 spsk karry + lidt gurkemeje
2 spsk fiskesauce/østerssauce
4 spsk olie
4 spsk kokosmælk
Jeg lavede også sataykyllingesticks med peanutsauce. Indtil nu har jeg købt en færdigpakke med sataykrydderi og peanutsaucekrydderi hos den asiatiske købmand. Jeg brugte aldrig peanutsaucekrydderipakken og det irriterede mig, at smide noget af det ud, så jeg tænkte, at det måtte være muligt at lave sataykrydderiet selv. Bingo! Og den smager jo så meget bedre! Her er den - lidt ændret:
Sataykrydderi
3 tsk (ca 3-5 cm) frisk, revet ingefær
3 fed pressede hvidløg
1-2 spsk karry + lidt gurkemeje
2 spsk fiskesauce/østerssauce
4 spsk olie
4 spsk kokosmælk
Ingefær og hvidløg stødes i en morter og blandes med karry, gurkemeje, fiskesauce, olie og kokosmælk til en marinade, hvori kødet lægges. Lad kødet marinere en time ved stuetemperatur eller op til 1 døgn i køleskabet.
Peanutsauce laver jeg sådan her. Der er også fine billeder af begge dele og hjemmelavede forårsruller og den søde chilisauce. Der skal ikke mangle noget!
Det gjorde der vist heller ikke til frokosten i går (der var også resten af fiskehapserne) - og så kommer der endda stadig de der cupcakes...
*Cliffhanger*
Uhm, det lyder lækkert - alt med rejer har min interesse ;-) Dressingen skal helt sikkert prøves af...
SvarSletMange hilsner
Birthe
Hej Godte
SvarSletSå er der kommet en god billedserie til Bønnespirer-produktionen;-)
http://loneskager.blogspot.com/2011/01/ovnstegt-kylling-med-risbulgur.html?spref=bl
Held og lykke
Lækker nudelsalat, uhm
Mange madhilsner Lone.g
Birthe - Rejer er godt! Jeg skal huske, at lægge mine marinerede rejer op en dag så :-)
SvarSletDressingen var dejligt simpel og velsmagende.
God fornøjelse med det :-)
Lone - Jeg kigger straks! Meget fin service ;-)
Og tak :-)