fredag den 7. januar 2011

En god fødselsdag

Først det skønne morgenbord - så kys til mand og barn inden de kørte - så sofa og Top Gear. God start!

Det tog en del timer at blive færdig med at dovne, og at sikre mig, at vejene var nogenlunde farbare - eller også så var det sidste bare (endnu) en undskyldning for at dovne igennem..

Det endte med at jeg tog i Rødhåretcentret og fandt en rigtig lækker vinterfrakke! Kæresten havde været en del steder for at se på frakker - og høje sko -  til mig, men havde ikke rigtigt kunne finde noget, så han var lidt frustreret.

Den var dyr (hvad er det med mig og dyre frakker?) men vi blev enige om, at den jo kan bruges i mange år, og at den jeg havde bare måtte ud! Pelskanten er naturræv og meget smuk. Nu er jeg jo bare nødt til at købe en ny taske, for den jeg har er rød - og det går jo slet ikke så!


Jeg prøvede også en sælskindpels. Hold nu op, hvor er sådan en smuk! Jeg har ønsket mig en sælskindspels i mere end 20 år, tror jeg - og en dag, så skal sådan en være min. Måske som gave til mig selv, når jeg afslutter terapeutuddannelsen? Jeg elsker, hvordan den "spiller" i skindet og at den er et produkt af Grønland og deres levevis. At alt bliver brugt. Jeg spiser dyr og jeg kan sagtens gå med pels - så længe dyrene har haft nogenlunde (gerne gode) vilkår. 

Det blev også lige til en lækker mascara og lipgloss fra Lancôme. Jeg har lipglossen i en anden farve og er meget glad for den - sådan noget må nemlig ikke klistre for meget, så kan jeg slet ikke holde det ud!

Jeg måtte også forbi "Min butik"
Jamen, de havde jo udsalg!
En ny omgang perlemorsspray, mere lyserød glimmer og også en lille bøtte sølvglimmer, to plastbøtter til dekorering af småkager, nogle bogstavprægere og 3 mønsterruller - dem glæder jeg mig meget til at prøve.


Så viste det sig, at de også havde popsukker. Kan du huske det? Det der sukker der knalder og smælder i munden? Det er jo vildt sjovt og vil helt sikkert egne sig oven på nogle cupcakes!

Aftensmaden var et større problem! Jeg har et stykke tid haft en craving efter en stor, rød, saftig bøf! På den anden side, så er min yngste ikke lige restaurantmateriale, og jeg synes ikke der er nogen grund til at tage hende med, for at sidde og skælde hende ud. Jeg har den holdning, at børn ikke skal forstyrre de andre gæster - de har ikke betalt for "børneunderholdning", men hvorfor så tage hende med derhen? For min skyld?
Jeg synes, det er bedre at vente, til hun er lidt ældre - og indtil da nøjes med pizzajoints og lignende. Lørdag er hun hos sin far - så der kommer der nok bøf på bordet.

Det endte med sushi. Vi elsker begge sushi og køber det hos Hollyland i Smallegade på Fr. Berg. Det er en lidt trist restaurant - sådan cafeteria-agtig -  men kvaliteten på sushien er høj og prisen lav. Det er meget autentisk - så autentisk, at det ikke nytter at spørge kokken, hvad der er i de enkelte ruller - for han svarer dig på japansk.


Da vi havde spist sushi, besvimede jeg på sofaen. Jeg gik simpelthen kold lidt over 7 og vågnede først igen ved halv 11-tiden. Ups.. Det er åbenbart ret hårdt at blive 41. Til gengæld var der lige plads til de sidste 8-10 stykker sushi som natmad.

Det var en skøn dag - jeg elsker fødselsdage! ♥

8 kommentarer:

 1. Imponerende at du kunne finde en vinterjakke på denne årstid - synes altid at de er udsolgt i oktober! :-D Flot farve i øvrigt.

  Haha, god idé med popsukker på cupcakes! Jeg tror, jeg skal have købt noget mere... og evt. indføre det som practical joke, hver gang vi har gæster. Jeg er sikker på, at de ville være et hit i sushi... ;-)

  SvarSlet
 2. Ja, en af mine veninder måtte også vidt omkring, men i Rødhåretcentret var der en rigtig frakkeforretning med et ret godt udvalg.
  Tak - jeg tænkte, at jeg vist havde haft min portion af sorte og grå frakker.. :-D

  Jeg havde også lyst til at køb en masse, men til 30 kroner posen, så begrænser det sig selv..

  Hahaha.. Ja, i sushi eller karkludgrød ;-D

  SvarSlet
 3. Kender det godt, det er så svært at finde en frakke. Jeg var også i "butikken" idag, fandt nogle blad veiner, men glemte alt om de der mønster pinde som jeg havde villet købe. Må huske at skrive en liste næste gang. Tillykke med fødelsdagen. øvrigt fed blog du har her. hilsen Misbah

  SvarSlet
 4. Jeg har længe ønsket mig mønsterruller, så jeg kørte specielt efter dem.. men ellers plejer jeg faktisk også at skrive huskeseddel - ellers får man kun købt alt det man "ikke" skulle have haft :-D

  Tak, og mange tak - godt at "se" dig her, Misbah :-)

  SvarSlet
 5. Nu kan vi i sandhed kalde dig "foxy lady" - med ægte røv.....øh ræv...høhøhø

  Den frakke-butik i Rødhåretcentret er ikke ueffen. Der var faktisk en okay pæn sort én ...men så valgte jeg alligevel Luna-frakken...

  Hvad måtte du slippe for den?

  SvarSlet
 6. Ægte røv OG ræv :-D

  Lunafrakken? Det er altså sådan en stor A-formet en :-)

  2.200,- og det var også mere end vi lige havde tænkt os, men jeg havde jo fødselsdag 0:-)

  SvarSlet
 7. Ægte røv OG ræv :-D

  Lunafrakken? Det er altså sådan en stor A-formet en :-)

  2.200,- og det var også mere end vi lige havde tænkt os, men jeg havde jo fødselsdag 0:-)

  SvarSlet
 8. Nu kan vi i sandhed kalde dig "foxy lady" - med ægte røv.....øh ræv...høhøhø

  Den frakke-butik i Rødhåretcentret er ikke ueffen. Der var faktisk en okay pæn sort én ...men så valgte jeg alligevel Luna-frakken...

  Hvad måtte du slippe for den?

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...