tirsdag den 18. januar 2011

Den skønne - og billige - vaniljehimmel!

Tykke, spændstige, velduftende, bløde, skønne vaniljestænger!


70 stk. for 143 kroner! Det er sådan cirka 2,04 pr. stk.

(Normalprisen er minimum 10 kroner stykket i diverse supermarkeder..)

Jeg købte 250 g indiske vaniljestænger hos VanillaMart, og selvom det engelske postselskab kludrede godt i det, så fik jeg den fornemste service fra VanillaMart, så jeg kan kun anbefale dem på det varmeste. 

Åh, jeg glæder mig til at begynde at bruge af dem! Måske skal jeg have en ny crème brulée æra? På et tidspunkt lavede jeg det 4-5 gange om dagen i en måneds tid, for at få dem helt perfekte. Det lykkedes - til sidst.
Den yngste var vist den eneste, der ikke nåede at blive ret træt af crème brulée og som stadig udråber det til en af hendes favoritter. Det var altså lidt sjovt, når hun (dengang) stod nede i børnehaven og plagede mig for at lave crème brulée igen. Fint barn, der.

Men ellers er der jo tusindvis af opskrifter, de kan bruges til. Jeg deler portionen med en veninde, så vi får 35  hver. De skal opbevares tørt, mørkt og køligt, og ellers helst anvendes indenfor 2 år. Det bliver ikke noget problem.
Og så tænk på alt det skønne vaniljesukker, jeg også får ud af de tomme stængler. Det er ren win-win, det her!

Duften er altså noget af det bedste og mest aromatiske Jeg bliver helt blød og høj af den!

6 kommentarer:

 1. Jeg elsker vanilliestænger og vanillamart er så billig og har gode vare :-)
  Jeg gemmer mine stænger og kommer dem med når jeg laver marmelader, frugtgrød, rødkål, i kager osv osv og så selvfølgelig hjemmelavet himmelsk vanilliesukker
  Jeg bliver nødt til at købe nogen snart :-)

  SvarSlet
 2. Jeg er også fan - de er fantastiske. Du kunne da også snildt have brugt 70 selv. Noget af det lækre ved det sted er altså også deres lækre lave porto (billigere end postDK) - udover selvfølgeligt deres varer.

  SvarSlet
 3. Vibeke - Vanillamart er snart godt kendt herhjemme :-)
  Det er så skønt - der er virkelig mange anvendelsesmuligheder. Og endnu flere, når de så er så billige.

  Signe - Joh, det kunne jeg måske nok, men så vil jeg hellere købe lidt oftere og dele. Det er også hyggeligt.
  Ja, det er ikke meget man betaler i porto - 2 pund gav jeg her. Skønt! :-)

  SvarSlet
 4. Uhh... Det lyder rigtig lækkert og jeg kan bare fornemme den lækreste duft af vanille - bliver simpelthen nød til at købe vanille..

  SvarSlet
 5. Køber også vanilje der, går og venter på min nye forsendelse - jeg ELSKER vanilje! :-)
  Bare at dufte til dem gør mig glad......
  Mange hilsner
  Birthe

  SvarSlet
 6. Sabina - Ja, det er bare den skønneste duft! :-)

  Birthe - Har du også købt den indiske eller?
  Den duft gør også mig glad! :-D

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...