tirsdag den 18. januar 2011

De fleste ulykker sker med lemmet

Og han har jo ret - den kære Martin Brygmann.
Plus, at det jo altid er skønt med mænd i hudfarvede trikoter!

Så den 13. maj skal en anden madso og jeg - og måske flere madsøer - ind og kaste med underbåkser efter den skønneste Martin. Jeg går i gang med at samle dem sammen allerede nu. Der skal ikke mangle noget, og Martin vil værdsætte den slags!

Mon jeg glæder mig? Og hvor mange Tena skal jeg have med?


Her kan vi lære om Amoskerittignokken.... Spændende fætter!

Her kan du købe billetter til hans show - hvis nu, du skulle have en lige så syg god humor som mig...

3 kommentarer:

 1. Ha ha ha.... Han er godt nok en sjov fætter.. Er total vild med hans reklamer, men ok der skal ikke så meget til at more mig,, bare en lille tanke eller forestilling inde mit hoved og så kan jeg sidde og grine....
  Håber det er rene underbåkser i vil kaste efter ham.... :-D

  Hmm ville gerne have set den der lille fætter Anmokskridtnok... :-)

  SvarSlet
 2. Sabina - Ja, jeg synes også han er vildt sjov!
  Rene? Det er ikke sikkert! ;-)

  SvarSlet
 3. I suggest you to add a facebook like button!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...