tirsdag den 21. december 2010

Vaniljekranse

Foreløbigt er det blevet til disse vaniljekranse. Senere kommer der nok lidt Fucking Flinke boller og nogle småkager - dagen er jo lang og god endnu.

De er lavet efter denne opskrift, men jeg vil godt lige sige, at det fakkertalt var min idé at sprøjte dem ud med en sprøjtepose, før hende Blomsterfjert kom på det! Nå!

Til gengæld så kan man ikke tage fra hende, at hun er skide dygtig.
God og rar at se og høre på. Hun giver glæden ved madlavning/bagning videre - på en skøn og mere "simpel" måde. Tak for dét, Mette.Jeg skulle have lavet dobbelt portion... Der kom kun 23 ud af denne omgang og de smager jo bare så skønt af jul ♥

Og så går jeg ellers også og koger lidt. Nej, nej - ikke på den sure måde, men på den der tænke-måde. Jeg skal lave en nytårskage, som skal være desserten.
Ønsket er, at den skal være sjov.
Først var jeg ude i noget med nogle dyr, men det er lavet om.
Nu skal det i stedet for være en masse... *Censur*

2 kommentarer:

 1. De ser dejlige ud - og ja dobbeltportion er da et minimum af alle de ting hvor den teoretiske holdbarhed er lang, men hvor den praktiske holdbarhed er for kort.
  Jeg kan ikke snuppe blomsterdamen - hun udtaler ting forkert og alle de ting jeg ved noget fagligt om (mikrobiologi, kemi, fysik og lign) er forkert og jeg synes hun er snobbet, men heldigvis er smag og behag jo forskelligt. Og jeg synes også det er fedt at de sender bagning i den gode sendetid - måske finder de en god erstatning senere.
  Juleknus

  SvarSlet
 2. Signe - Tak :-) Der stod, der ville blive ca. 35 stk. ud af den mængde dej, men så skulle mine nok have været lidt mindre.

  Hun er bare helt forkert for dig, hva'? :-D))
  Men ja - sådan er det. Der findes nok ikke nogen, som alle bare synes godt om.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...