onsdag den 8. december 2010

Politisk ukorrekthed

Ja, sådan en værre én er jeg.
Jeg kan endda finde på, at spise lørdagsslik om onsdagen!

Det her var menuen i dag.
Stivelse, fedt, kød og sukker (i tomatpuréen)!
Det er en gammel "familieret", som vist nok er startet med at være svensk pølseret, men som sikkert er lavet om, fordi jeg var (er) en værre kræsenpind, så løg og kartofler blev pillet ud.Den består af spaghetti, hvid opbagt sovs (uhh, sikke noget), Beauvais Tomatpuré (ja, det skal være dén) og pølser skåret i små stykker. Nej, det er ikke sundt, men det smager skide godt og børn elsker det.

Vi skulle have en lille veninde til den yngste på besøg, og præcis som jeg, da jeg var lille, så var pølser i tomatsovs absolut favoritten, så det blev den menu, der blev bestemt af hende.
Og jeg brokkede mig ikke.

Nå, men for lige at hjælpe jer lidt af med kvalmen - skulle I have fået det - så får I også et smukt billede af solopgangen i sneen på Orø.

10 kommentarer:

 1. hmm jeg er egentlig møg hammerende bedøvende ligeglad med hvad andre synes der er det rigtige og hvad man bør spise !!!

  Hvis I kan lide pølser i tomatsovs, så velbekomme og nyd det !!!

  Politisk ukorrret eller ej !

  Det ser smukt ud ... Billede med træerne ... hihihi

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 2. Jeg kan kun være enig, selvom det jo ikke går at spise sådan hver dag.
  Og vi nyder det - alt hvad vi kan :-D

  Tak, det var meget smukt at være på Orø i denne omgang. Sneen, solen og stilheden der om morgenen.

  SvarSlet
 3. Nøj - Jeg har aldrig købt en tomatpuré med både stivelse, fedt, kød og sukker i, på en gang, hvor køber du dem henne ? "fnis"

  Wow sikke dog et vildt godt billed du der har fået taget, flot at stå op til.

  SvarSlet
 4. Flet, din flab! :-D))

  Tak - det var endda kun "lidt" smukt lige der. De andre billeder fik jeg enten ikke taget eller også var de slørede, da jeg fik set dem rigtigt :-D

  SvarSlet
 5. Jeg ved ikke helt hvad der er sket, men Blogger har ihvertfald ikke udgivet min julekalender på de tidspunkter jeg har sat den til. Derfor må jeg nu lave dem igen, og så udgive dem manuelt! ;)

  SvarSlet
 6. Det var da irriterende :-/

  En anden gang, så kan du roligt svare mig på din egen blog - jeg vender altid tilbage for at se :-)

  SvarSlet
 7. Jeg ved ikke helt hvad der er sket, men Blogger har ihvertfald ikke udgivet min julekalender på de tidspunkter jeg har sat den til. Derfor må jeg nu lave dem igen, og så udgive dem manuelt! ;)

  SvarSlet
 8. Flet, din flab! :-D))

  Tak - det var endda kun "lidt" smukt lige der. De andre billeder fik jeg enten ikke taget eller også var de slørede, da jeg fik set dem rigtigt :-D

  SvarSlet
 9. Da jeg var barn elskede vi røde pølser og makaroni i bechamelsovs med ketchup til. Min kone elsker at hade retten, men makaroni i bechamelsovs er faktisk en almindelig spise i Italien.

  SvarSlet
 10. Det lyder meget hen af den her :-D

  Og man skal bare kalde det et eller andet italiensk, så er det smart ;-)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...