onsdag den 22. december 2010

Flere småkager

Er det en god idé, at køre til Harald Nyborg kl. 15.45 den 22. december, efter Bioethanol?
Nej, DummeGodte - det er det ikke!
Det er sådan noget, man kan gøre tidligere på dagen, når nu man går hjemme.
Gør man det alligevel, så kan det ende med, man vender om halvvejs pga. myldretid og isglatte veje. Så kan man lære det!

Er det så en god idé, at tænde meget korte lys på adventskransen i stuen, imens man knævrer på fuld fart med anden kagedåse ude i køkkenet?
Nej, DummeGodte - det er det heller ikke!
Gør man det alligevel, så kan det ende med, at gæsten pludselig råber "BRAND" og det hele bliver en smule kaotisk - og ret ildelugtende - indtil man får slukket branden og får luftet ud. Så kan man også lære dét!

Bortset fra dét, så er her den sidste omgang småkager. Billedkvaliteten - især i forhold til farverne - er elendig. Brug jeres fantasi, det skulle også være så sundt.

Jeg er meget vild med bronchefarven. Sølv- og guldfarven er dog ikke noget at råbe hurra for. Jeg må have fat i noget andet, der er mere vellignende. Mine stencils fungerede til gengæld rigtig godt. Det var ikke så svært, hvis man lige koncentrerede sig lidt. Og overraskende nok, så er jeg mest vild med dem med glimmer på. Hvem havde dog gættet det?

Lagkagen er til dig, RikkiTikki ♥I morgen bliver der kogt dobbelt portion risengrød til risalamande (ja, det er sådan, det skrives). Jeg har bestilt 50-60 lækre vanilijestænger herfra (som jeg så deler med en anden) men desværre når de nok ikke at ankomme inden, så jeg har måtte købe nogen til den himmeltråbende høje pris, man tager for vaniljestænger her i landet.

Jeg vil lave det efter denne opskrift, men bare stoppe den store gryde ind i et håndklæde, og så ind i seng et par timer med den. Når den har været det, så koger jeg den lige op igen. Juleaften får den så friskpisket flødeskum. Åh, jeg glæder mig allerede.

Der laves dobbelt portion, for alle ved jo, at man skal spise risalamande til "morgenmad" 1. juledag, hvor man ikke laver andet end at se fjernsyn og langsomt lader hjerne sive ud af ørerne.
Det glæder jeg mig sjovt nok også meget til.

Er du ved at være klar til jul?

9 kommentarer:

 1. For fanden da .. Du er altså ikke skide klog altid ...
  Men bare du lærer af det. ;-D))

  Rigtig flotte småkager håber de smager og bliver nydt som de har fortjent.. <3
  Julekrammer Hysse

  SvarSlet
 2. Hyss - Nej, gu' er jeg ej! :-D
  MÅSKE lærer jeg det... ;-)

  Taark - de smager også skønt og det er jo meget heldigt.

  Julekrammer retur!

  SvarSlet
 3. Er det klogt at være så distræt når man laver konfekt, at man glemmer at man/jeg ikke har sat låg på frugtfarven, og vups, så er der frugtfarve ud på havldelen af køkkengulvet. Nej, det er det ikke :-)

  Sikke flotte kager. Det er en fin side du har her, har først lige opdaget den.

  Og jo, jeg er lige blevet klar til jul. Mangler kun besøg hos slagteren imorgen..

  :-)

  Boegeskov

  SvarSlet
 4. Det er smukke småkager - jeg er nok mest forelsket i den med hjertet og pilen og så lidt i dem med svivlerne, der ligner s'er.
  Og du så meget ret hvad angår morgenmad juledag - der er kun det ene valg hvis man vil have mest/mindst muligt ud af dagen
  juleknus

  SvarSlet
 5. Boegeskov - Næh, det lyder heller ikke skide klogt.. Men var det en fin farve? 0;-)

  Mange tak - det er dejligt at høre - du er meget velkommen her fremover. Det er ret sjovt, så mange ukendte, man kommer i kontakt med og som med tiden bliver mere og mere kendte. Det holder jeg meget af ved blogland.

  Hvor skønt - det lyder julet og ustresset.

  Signe - Tak :-) Ja, dem med krummelyrerne kan jeg også ret godt lide. Især dem med bronche.
  Godt! Det er vigtigt at starte dagen ud med et orn'lig morgenmåltid :-D

  SvarSlet
 6. Jaa de så helt vildt flotte ud, dine kager jeg har jo set dem Live.. Det tog mig 1½ time at komme hjem ! ! og jeg bor "kun" lige rundt om hjørnet.. det vil sige at det ellers jo plejer at tage sådan cirka 10 minutter... Men så fik jeg gnasket en Fucking Flinke Bolle, tak for den Godte... ♥ og tak for et par gode timer - men du kunne godt have sagt at du har bestilt vanillie derfra,,, øv den ville jeg gerne havde været med på :(

  SvarSlet
 7. Sabina - 1½ time! Vildt!
  Velbekomme...så var det meget godt, du havde forsyninger med :-D

  Selv tak. Du må være med på en deler næste gang, jeg bestiller så :-)

  SvarSlet
 8. Boegeskov - Næh, det lyder heller ikke skide klogt.. Men var det en fin farve? 0;-)

  Mange tak - det er dejligt at høre - du er meget velkommen her fremover. Det er ret sjovt, så mange ukendte, man kommer i kontakt med og som med tiden bliver mere og mere kendte. Det holder jeg meget af ved blogland.

  Hvor skønt - det lyder julet og ustresset.

  Signe - Tak :-) Ja, dem med krummelyrerne kan jeg også ret godt lide. Især dem med bronche.
  Godt! Det er vigtigt at starte dagen ud med et orn'lig morgenmåltid :-D

  SvarSlet
 9. For fanden da .. Du er altså ikke skide klog altid ...
  Men bare du lærer af det. ;-D))

  Rigtig flotte småkager håber de smager og bliver nydt som de har fortjent.. <3
  Julekrammer Hysse

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...