torsdag den 30. december 2010

2010

2010 - hvad skete der? Jeg napper lige et hurtigt tilbageblik.

Jeg fyldte 40 år. Det var skønt! Jeg havde den bedste dag - præcis som planlagt.
Jeg havde nemlig fra starten af besluttet mig for, at det skulle være min dag, så jeg havde taget fri fra job og på udsalg. Jeg har fødselsdag den 6. januar, så der er altid gode penge at spare på gaver til mig selv.

Det endte også med, at jeg gav mig selv den smukkeste frakke - efter en (kort) samtale med mig selv, om jeg nu var det værd. Den var dyr (eller.. alt er relativt - men dyr i mine øjne) og jeg forsøgte også alle kneb for at prutte prisen ned - uden held. 2.500 bananer måtte jeg slippe, men jeg har ikke fortrudt et øjeblik siden.

Jeg er nødt til at vise jer den. Det er en Desigual, og jeg vil gerne have mere af det mærke - ikke fordi jeg overhovedet går op i mærker, men fordi det er så dejligt farvestrålende.

Derudover blev jeg fejret af børn og kæreste og job i godt og vel 14 dage, on and off. Skønt!


Jeg var til min tredje Pinkkoncert. Hun er fantastisk - også live. Har du muligheden, så kan jeg kun varmt anbefale at se hende. En kvinde, der kan synge - endda uden silikone. Hun leverer i den grad varen!
Det gjorde Dizzy Miss Lizzy så også. KB Hallen hoppede i takt. Alle sammen. Samtidig. Fantastisk!

En af mine store piger blev student. Så er man altså stolt med stolt på. Hun er både dygtig og smuk. Kan man ønske sig meget mere? Jeg er en heldig mor med mine 3 piger - og nu også 3 bonusbørn.

Året bød også på den første ferie sammen med kæresten og alle vores børn. Eller i hvert fald de af dem, der ikke er flyttet hjemmefra. Vi var i sommerhus på Langeland - og det var i uge 27. Husker I, hvor varmt det var da? Det var den mest perfekte timing. 5 min. til stranden. Dejligt sommerhus og masser af grill og bål om aftenen til langt ud på natten.
Myggene taler vi også stadig om. De var store og der var mange! Det er dog ikke deres sko..


Min yngste datter startede i børnehaveklasse. Så ved man godt, at det er slut. Slut med at have små børn.

Det er mærkeligt, at sige farvel til den epoke i ens liv, men jeg gør det nu med ro i maven.
3 børn. 3 piger. Det er nok. Næste omgang bliver som mormor og bonusbedste.
Dét glæder jeg mig til gengæld meget til!

2010 (september) var også året, hvor mit kageeventyr for alvor startede, og jeg lavede min første kage overtrukket med fondant og pyntet efter alle kunstens regler. Jeg svedte nærmest tran imens, men var med det samme bidt af de lidt høje, men dog mulige krav, kagekunsten - og jeg selv - stiller inden for det her område.
Hurtigt måtte jeg have KAmma. Åh, min KAmma ♥

Så var det selvfølgelig også året, hvor jeg er startede på min drømmeuddannelse som psykoterapeut. Gestaltpsykoterapeut for at være endnu mere præcis.

Det har jeg drømt om i mere end 7 år, så jeg er meget lykkelig for endelig at have muligheden for at gøre det. Meget af det kan jeg takke min kæreste for. Han er en kæmpe støtte og hjælp her. Tak, skatling! ♥

Det bliver 4 hårde - og gode - år. Jeg er meget spændt på, hvordan det hele kommer til at spænde af og jeg glæder mig meget. Allerede nu har det vist sig at være bedre end forventet, og også med endnu skønnere mennesker, end jeg havde turde håbe på.

Næste år? Uh, det tegner også spændende. Kæresten og jeg kommer - forhåbentlig - til at købe lejlighed sammen, og så skal vi alle flytte. Den lille skal endda flytte skole.
Jeg skal have nyt arbejde. To ret store ting i livet.

Med lidt held og en masse kærlighed skal det nok blive et rigtig dejligt år!

6 kommentarer:

 1. Hejsa, dejligt at læse lidt om dit år der snart er gået. Super fed frakke, kan godt forstå at du er glad for den. Her til jul blev jeg også den lykkelige ejer at en Kitchenaid, jeg har ønsket mig den i årevis men syntes også at den var lidt dyr, i år skrev jeg den så på min ønskeseddel (den stod som hvert andet ønske på sedlen, flere troede at det var en fejl men næænej)det gav pote og nu står der er flot sort "bandit" og skinner på mit køkkenbord - er bare SÅ glad for den. Godt nytår til dig og dine fra Anne

  SvarSlet
 2. Anne - Rart at høre :-)

  Nej, hvor godt.. og sjovt, at du havde skrevet det som hvert andet ønske! :-D
  Og så blev dit ønske endda opfyldt - perfekt!

  Er det en KArl? ;-)
  Jeg tror, den er rigtig flot i sort også og jeg er bare sikker på, at du vil elske den i mange år frem i tiden. Jeg kan forresten anbefale at købe glasskålen til den!
  De har den stadig til en vildt lav pris her:
  http://www.contrast-is.dk/catalog/item-view.aspx?id=781d361a-7741-478f-bad2-bf820ceb819c
  (Der er også låg til den med i kassen)

  Også godt nytår til dig og dine :-)

  SvarSlet
 3. Desigual er helt klart et dejlig farvestrålende mærke! (og den frakke er jeg vild med, men jeg er også helt bims med blå ;-))

  Man kan virkelig ikke se, at du 'kun' har været på kageeventyr siden september. Dine kager er simpelthen så flotte! Et forsinket godt nytår herfra :-)

  SvarSlet
 4. Piskeris - Ja, det er et meget specielt mærke, som ikke ligner nogen andre mærker. Blå er flot og nu jeg tænker efter, så har jeg faktisk meget lidt blå. Det kan være, at 2011 skal være et mere blåt år for mig :-)

  Årh hvaad.. Det var sødt sagt! ♥
  Og rigtig godt nytår til dig - jeg nyder dine kulinariske eventyr!

  SvarSlet
 5. Desigual er helt klart et dejlig farvestrålende mærke! (og den frakke er jeg vild med, men jeg er også helt bims med blå ;-))

  Man kan virkelig ikke se, at du 'kun' har været på kageeventyr siden september. Dine kager er simpelthen så flotte! Et forsinket godt nytår herfra :-)

  SvarSlet
 6. Hejsa, dejligt at læse lidt om dit år der snart er gået. Super fed frakke, kan godt forstå at du er glad for den. Her til jul blev jeg også den lykkelige ejer at en Kitchenaid, jeg har ønsket mig den i årevis men syntes også at den var lidt dyr, i år skrev jeg den så på min ønskeseddel (den stod som hvert andet ønske på sedlen, flere troede at det var en fejl men næænej)det gav pote og nu står der er flot sort "bandit" og skinner på mit køkkenbord - er bare SÅ glad for den. Godt nytår til dig og dine fra Anne

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...