torsdag den 4. november 2010

Teaser

I dag har jeg sovet til formiddag.
Jeg har også vasket tøj og handlet lidt ind. Det går vildt for sig her! :-D

Nåhmen jeg har så også bagt en mud cake i min nye hjerteform, og fyldt den med et lag limemousse, jeg havde i fryseren. Jeg har endda været så vild, at jeg puttede kaffe i den mud cake!
For dem, som ikke kender mig, kan jeg oplyse, at jeg ikke kan fordrage kaffe.
Altså ikke kun som i ikke-kan-lide. Nej, ikke fordrage!

En veninde har så bagt mud cake og sagt, at den slet ikke smagte af kaffe.
Nu er hun jo sådan en underlig kaffe freak, at hun ikke rigtigt er til at stole på (det er kaffe freaks generelt ikke) så jeg puttede kun ½ af den angivne mængde kaffe i. Men hun havde ret. Pokkers!
Den smager slet ikke af kaffe - det fremhæver bare chokoladesmagen. Mums!

Jeg vidste ikke lige, hvad kagen skulle pyntes med - kun at den skulle have en bund i støvgrøn. Den farve har jeg jo lige købt. Så var en anden veninde på banen og talte om en pindso.

Ekstra info: Nu er jeg så underligt indrettet (sammen med nogle andre søer) at so ikke er et skældsord, men et kælenavn.
Jeg er stolt af at være en so - og vi er alle medlemmer af en meget hemmelig gruppe, hvor vi skriver meget om mad - især det, der kan laves i en stegeso. Get it?

Nu har jeg så kreeret en lille pindso med sommerhat. En pindsobabypige og en lille minipindsvinedreng - men I får dem først at se i morgen.
Onde mig 3:-)

12 kommentarer:

 1. Vi vil se billeder . . . af søerne !

  SvarSlet
 2. Ja, kæreste - i morgen! *Muhaha*

  SvarSlet
 3. Tarveligt... Nu kan jeg slet ikke sove >:(

  Og med den bemærkning om kaffe elskere kører du LIGE på kanten...

  HYSSe

  SvarSlet
 4. Hyss - I knooow! SÅ ond er jeg! 3:-)

  På kanten? Ja, ja - I kan sgu ikke tåle sandheden... Det er den kaffe, der gør det! :-/

  SvarSlet
 5. Er selv kaffehader og chokoladeelsker, men har lært at komme kaffe i mudcake. Det smager slet ikke grimt. Man skal dog gå laaaangt uden om opskrifter, der indeholder ordene "mokka", "tiramisu" eller "cappuccino". Alle er eufemismer for ækel kaffesmag. Kaffe... kaffe... kaffe... sig ordet nok gange, så bliver selv lyden af det ubehagelig.

  SvarSlet
 6. Ano - Nej, det er lidt underligt. Dejen smagte af kaffe.. :-S
  Præcis! Jeg spiser normalt ikke engang noget, der har stået ved siden af en kop kaffe! Jeg siger ikke ordet så mange gange! Jeg bliver dårlig bare af at læse det! Føj!
  ;-D

  PS: Kan du ikke sætte navn under næste gang? :-)

  SvarSlet
 7. Det er lige præcis om mig du har skrevet - jeg synes kaffe smager af bavadr - så hellere sluge (øhhh, hvor kom den lige fra). Men mudcake smager ikke af kaffe af en eller anden besynderlig grund. Når jeg en gang bliver voksen vil jeg måske drikke kaffe...

  SvarSlet
 8. Signe - *LOL*! Det må være fordi, det er fredag ;-)
  Nej, det gør den faktisk ikke - meget underligt..
  Hvis jeg skal drikke kaffe, når jeg bliver voksen, så gider jeg ikke >:-(
  :-D

  SvarSlet
 9. Så skete det, der bare ikke måtte ske: et uopmærksomt øjeblik under fabrikationen af en mudcake - havde muligvis fået kaffe på hjernen - køkken lugtede mistænkeligt stærkt af kaffe - dej smagte ved nærmere eftersyn afskyeligt stærkt af kaffe. KATASTROFEALARM!

  Det viste sig, at jeg havde brugt spiseske i stedet for teske, da jeg målte kaffe af. Eeuw! Hvad gør en klog kvinde så? Overvejer at kyle det hele ud, men det er jo nærmest en forbrydelse med så mange goe råvarer. Overvejer at forære kagen væk til en kaffeelsker... bliver nærig... skynder mig at tilberede endnu en portion mudcake HELT uden kaffe, blander de to slags dej og får så to lækre kager med fremhævet chokoladesmag. Voila, katastrofe afværget!

  SvarSlet
 10. Berit - *LOOOOL*
  Uhh, det var f.. noget af en gyser, det der!! :-S
  Godt tænkt! Sådan gør et ægte sektmedlem ;-)
  Smide kagedej ud... *Gys*

  SvarSlet
 11. Signe - *LOL*! Det må være fordi, det er fredag ;-)
  Nej, det gør den faktisk ikke - meget underligt..
  Hvis jeg skal drikke kaffe, når jeg bliver voksen, så gider jeg ikke >:-(
  :-D

  SvarSlet
 12. Vi vil se billeder . . . af søerne !

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...