I morgen skal jeg ud at føjte med nogle andre godter.
Vi skal også have et eller andet at spise, og jeg skal jo have noget kage med.
Ellers går det slet ikke!
Så her er der - igen - mud cake cupcakes, men denne gang med chokolade/appelsin-frosting. Chokolade og appelsin har altid været gode elskere.
Opskriften er fra her fra, men jeg har ændret den ved at tilføje saft og skal.
Chokolade/appelsinfrosting
300 g flormelis, siet
100 g usaltet smør
40 g kakaopulver, siet
3-4 spsk sødmælk (cirka)
5 spsk friskpresset appelsinsaft
Fintrevet appelsinskal af 3 appelsiner
Pisk hele skidtet sammen og regulér selv væsken, til frostingen er som ønsket.
Nu tror jeg så heller ikke lige, jeg gider lave mere i køkkenet i dag.. :-D
Forresten.. Husk at fodre fiskene nederst på siden.. *Klik, klik*
:-D
Mmmmmm.....me likey....<3
SvarSletJeg var en af de heldige godter og de her smagte godt - godter - godtest!!
Og fiiiiiiine svagt orange blomster....
Godter til godter!
SvarSletHar du spist de 3 andre? :-D
Hmm..jeg var ikke helt tilfreds med toppingen - var appelsinsmagen for kraftig? Nåh, nej - don't answer - retorisk spørgsmål til appelsinelskeren :-D
Orange var så det matchede med smagen - det er dét, de unge vil ha'!