I dag skulle jeg lige bage nogle mud cake cupcakes med appelsin/chokoladefrosting, så aftensmaden skulle lave sig selv. Det kan den i en stegeso. Smart, ikk'?
Jeg har en Römertopf og jeg elsker den - stadig!
Gulerødder og porrer i store, grove stykker. Små babykartofler. Grofthakket persille. Kylling klippes op henover brystet, vendes om og knækkes - med den skønneste lyd - i ryggen. Knas!
Godt med salt og friskkværnet peber på begge sider og hen over grøntsagerne.
Paprika på kyllingen.
Der skal IKKE tilføres noget væske!
Grøntsagerne før kyllingen er kommet i |
Kyllingen er lagt over |
Så kan man lave dej til cupcakes imens.
Når kyllingen er sprød og lækker hældes al væsken, som den og grøntsagerne har skabt (og det er faktisk en del) i en gryde og grundstoffet fløde tilsættes.
Sådan cirkus 1-1½ dl og der jævnes, til den har den konsistens, man foretrækker.
Man får her den allerskønneste og mest kraftfulde sovs.
Nej, vi spiser ikke sauce i min familie. Vi spiser sovs! Eller okay.. jeg drikker det...
Sådan ser det ud på min tallerken, når jeg skal fotografere det - lige inden jeg drukner det hele i meget mere sovs! :-D
Velbekomme.
Nuiiiij det var godt !!!
SvarSletSkat - Taark :-¤
SvarSletJa, det var godt nok saftigt og velsmagende! *Mums*
Det var altså lige før sovsen var FOR kraftig i smagen.
Visse vasse.....en sovs kan ikke blive for kraftig! *arm*
SvarSletSjovt du bruger kruspersille....jeg sværger altid til bredbladet persille til den slags :-)
Rikki - Det var også Peters kommentar :-D
SvarSletJa, du er mere til det bredbladede, men jeg synes ikke, det er så kraftigt i smagen.. Og det skal jo være kraftigt i smagen, ikk'? ;-P
Rikki - Det var også Peters kommentar :-D
SvarSletJa, du er mere til det bredbladede, men jeg synes ikke, det er så kraftigt i smagen.. Og det skal jo være kraftigt i smagen, ikk'? ;-P