mandag den 22. november 2010

Granatæblesirup

Jeg elsker at læse blogs - især mad- og kageblogs - og der er rigtigt mange af dem derude.
En af dem, jeg holder af at læse, er Klidmoster og i dag har hun denne øverst, om granatæbler.

Jeg nåede kun lige at læse færdig, så fløj jeg ud i køleskabet og hev det halve granatæble ud, der lå og var ved at blive ked - op i en gryde (jeg vender bare bunden i vejret på det halve æble og tæver løs på det med bagsiden af en ske, til det slipper skallen. Så kan det lære det!) og så en god sjat sukker og en lille sjat vand - lige til at få det hele kørende med.

Blende lidt med stavblenderen, da det hele var flydende.
Koge, koge, koge til det var tykt nok. Igennem en sigte og på glas.

Det smager helt himmelsk og har den smukkeste farve!

Om det skal i kage eller over is, det vides ikke endnu, men det får i hvert fald ikke lov til at blive gammelt i det her hus!

Jeg har lyst til at drikke det! :-D

5 kommentarer:

  1. Nu tænker jeg bare lige ud af boksen......
    til drinks - med vodka - og til T-bone steaks....:-P

    SvarSlet
  2. Rikki - Jeg følger dig. Vodka og granatæblesirup medbringes. T-bone serveres?
    Iført nattøj? :-D

    SvarSlet
  3. Åh, det er bare så smukt :-)

    SvarSlet
  4. Klidmoster - Ja.. meget mere yndigt bliver det ikke. Og når det oven i købet smager så skønt! :-)

    SvarSlet
  5. Åh, det er bare så smukt :-)

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...