mandag den 8. november 2010

Goddag - og farvel

Jeg ved ikke, hvordan I har det med farvel. Jeg er blevet bedre til det, men det føles altid lidt voldsomt, når man ved, at det vil være en skillevej i livet.
At nu er det slut.

I lørdags sagde jeg farvel til den gruppe, jeg har uddannet mig sammen med og arbejdet i, siden starten af 2006.

Det var der forskellige årsager til. Den gav mig ikke længere nok og tiden der skal bruges til det, må prioriteres. Nu er jeg startet på terapeutuddannelsen og skal i de næste 4 år arbejde i skiftende CTO-grupper, af sted på moduler, læse faglitteratur, skrive opgaver etc.
Og stadig passe et fuldstidsarbejde (når det igen er på plads)

Så er der jo også lige den der familie og vennerne og ikke mindst kagerne. Det hele tager tid.
Nu kunne man godt tro, at det var den væsentligste årsag, men som min "guru" (læs = tidligere terapeut) sagde til mig, da jeg ringede for at tale med hende om mit dilemma i forhold til gruppen (melde sig ud/blive) - "Hvis det vitterligt gav dig nok, så fandt du tiden" og det var - sjovt nok - præcis det samme kæresten havde sagt.

Så jeg kom i går og fortalte, at jeg meldte mig ud. Reaktionerne på dette var blandede og samtidig var der en mere i gruppen, der meldte sig ud. Og med præcis de samme begrundelser.

Jeg vil naturligvis ikke gå mere ind i, hvad der skete og hvad og hvem der sagde dit eller dat - det er fortroligt, men jeg kunne godt mærke, at det var svært. Det føltes rigtigt at sige farvel, men jeg havde nok troet, at afskeden havde været svære. Det var den ikke.

Dét bliver jeg nødt til at tygge på. Så det gør jeg.

Samtidig så ser jeg frem til at mødes (igen) med min nye gruppe - min CTO-gruppe - på lørdag. Så har der også været gruppemøder 3 lørdage i træk og så tror jeg godt lige, jeg kan vente et par uger, til vi gør det igen.

Det er som om, at mit liv lige nu består af døre, der lukkes og døre, der lukkes op.
Det er vildt spændende - men sgu også lidt skræmmende.

3 kommentarer:

 1. Hey du skønne kageKOne :-)

  Så fik jeg set din blog, med de flotte billeder!
  *fondantsmagerhimmelsksendmere*

  Jeg er r..dårlig til farvel'ler, eller dvs jeg er blevet meget bedre! Egentlig er det en kunst at sige farvel på det rette tidspunkt og på den måde der synes bedst - et farvel som forlængst burde være sagt, gør sjældent noget godt for nogen!
  Det er nu ikke med tanke på dit farvel til gruppen, blot en generel betragtning :-)

  :-* ÜberSOen

  SvarSlet
 2. Hey svesk! <3

  Jeg kan overtrække dig med fondant? Forestiller mig, at mosgrønt vil være noget for dig?

  Ja - som man må kunne sige goddag, så må man også sige farvel. Farvel er nok svært, fordi man selv husker tidspunkter, hvor man er blevet forladt og havde ondt?
  Så når man selv skal sige farvel, så frygter man måske, at andre skal få det sådan?
  Nogen gange får de det ikke sådan - og så kan det også overraske.

  Jeg er glad for mit farvel - det var tid.

  Og tak for tanker - de er meget velkomne! <3

  :-¤ BedlefascistSOen

  SvarSlet
 3. Hey du skønne kageKOne :-)

  Så fik jeg set din blog, med de flotte billeder!
  *fondantsmagerhimmelsksendmere*

  Jeg er r..dårlig til farvel'ler, eller dvs jeg er blevet meget bedre! Egentlig er det en kunst at sige farvel på det rette tidspunkt og på den måde der synes bedst - et farvel som forlængst burde være sagt, gør sjældent noget godt for nogen!
  Det er nu ikke med tanke på dit farvel til gruppen, blot en generel betragtning :-)

  :-* ÜberSOen

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...