søndag den 14. november 2010

Fødselsdag


For 19 år siden fik jeg to bittesmå piger i armene.
Ca. 2 kg hver, vejede de... som to liter mælk.
Det var mine tvillingepiger - og nu er de så 19 år i dag. 

Det er meget underligt. Jeg er da ikke 19 år ældre! Overhovedet ikke! Og hvordan kan det gå så hurtigt? De er jo næsten lige født! Og det er da heller ikke længe siden, at de skulle i skole - eller startede til fodbold eller svømning? Forleden holdt vi konfirmation! Hvordan kan de så være 19 år nu?
Jeg forstår det ikke..

Nå, men det er sådan, det er. De er blevet to meget smukke, kvikke, selvstændige, egenrådige, bløde og helt igennem vidunderlige piger! Jeg elsker dem, så det nogen gange gør helt ondt og jeg er så stolt, som nogen mor kan være!

Ingen af dem har haft lyst til at holde traditionel fødselsdag og det er jo heldigvis noget, man selv beslutter, når man er 19. Så den ene inviterede lillesøster og jeg ud at spise "linner" (lunch/dinner) på den lokale café, og den anden ville gerne komme hjem i morgen med indkøbt mad og så lave det her sammen med mig.
Det er sgu skønt, at de sådan vælger at gøre lige præcis, hvad de nu har lyst til.
Det kan deres mor godt lide at se!

Vi hyggede os på caféen i dag - og boremaskinen vakte lykke - og jeg glæder mig til i morgen!

Tillykke til dem - og tillykke til mig (og deres far) for at have så skønne døtre!

2 kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...