søndag den 24. oktober 2010

Sukkernørderi i sekten

I dag mødtes jeg med andre sektmedlemmer og sukkernørdede. Nørdet? Præcis! :-D

Det er skønt at mødes med andre, hvor der ikke kan være for meget kagesnak og hvor tylosepulver, RI eller IMBC ikke er uforståelig snak. Hvor man kan se hinandens udstyr, høre hvad der er godt og hvad som aldrig er blevet brugt eller hvad som er noget bras og absolut ikke pengene værd.

Vi havde hver især udstyr og fondant, farver etc. med. Så var der te, kaffe, hjemmebagte boller, pålæg, sushi og råhygge.

Nogen lavede roser, nogen lavede små sko og jeg "stjal" straks en veiner (form) til nogle blomster, som jeg tit har set, og som jeg synes er så fine. Den må jeg snart anskaffe til mig selv. Ejeren insisterede på at få den med hjem igen... *Tsk*

Jeg dampede også blomsterne for at gøre dem blanke og de var fint blanke - altså indtil de tørrede helt op - så var de matte igen. Irriterende.

Billedkvaliteten er elendig - min mobil er nemlig sådan en lidt gammel model, som er bedst til at ringe og sms'e fra ;-)


Ja, der er glimmer! Selvfølgelig er der glimmer!

4 kommentarer:

 1. Tak for sidst - fra en anden nørd ;-)

  SvarSlet
 2. Signe - I lige måde! Det var rigtig hyggeligt - og godt at få ansigter på jer :-)

  SvarSlet
 3. Den form vil også gerne have! :) Har du et link?

  SvarSlet
 4. Josefine - Det kan du tro :-) Du kan købe den her:
  http://kagebutikken.dk/product.asp?product=3959

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...