søndag den 24. oktober 2010

Singstar 5

Jeg kan også godt lide at synge. Det foregår dog mest derhjemme og sammen med trampetrolden eller kæresten, men ind imellem så mødes vi nogle stykker - fester, spiser, drikker (kun lidt!) og synger. Det er meget hyggeligt og ret sjovt. Vi er en gruppe mennesker, som kender hinanden fra nettet og fra vores dage som singler, der stadig ses. Nogle af os er ikke singler længere, men det gør ikke så meget. Vi spiser og drikker (stadig kun lidt!) alligevel.

Så var det tid igen, og det kunne jo ikke være mere passende, end at lave en kage i den anledning.
Jeg har ikke før prøvet at lave en stakket kage, så det var planen. Når man stakker dem, så skal der plade under hver kage og dyvler i kagerne under. Som sagt, så gjort.

Jeg lavede pynt og smurte det hele ind i glimmer - næsten. Jeg elsker glimmer!
Fik brugt mine Fynky Lettes og smurt dem ind i glimmer.
Glimmer er godt - mere glimmer er bedre :-D 

Bagte bunde, lavede fyld, smurte op og alt det, der nu skal til - og stakkede. Det gik rigtig fint. Altså lige indtil jeg skulle overtrække med den specielle chokoladefondant, som jeg havde købt i Kagebutikken.

Den var tør, allerede da jeg tog den ud af pakken og lige dér kan man godt opleve at få vand i øjnene, når man står med to kager, der skal være klar dagen efter.
Nå, jeg rullede ud og fik den overtrukket, selvom der flere steder forneden endte med at være huller i fondanten. Jeg satsede på, at når først folk havde fået lidt at spise (og måske lidt at drikke) så var der ingen, der ville opdage det.
Jeg fik også prøvet et nyindkøbt værktøj (diamond cutter) på den nederste etage af kagen - den var lidt svær, men det gik og med 150 små blomster på, så så det nu alligevel lidt fint ud.

Kagen vakte jubel og smagte også godt. Der var limemousse og tobleronecreme i. Bundene var dog lidt for fugtige, så jeg besluttede at finde en anden opskrift til næste gang.

Festen var skøn og jeg fik sunget en masse. Når man først lige har drukket taget mod til sig, og har sunget den første sang, så går det derudaf. Kæresten sang også. En helt del. Han er en skøn poptøs :-D

 Det er en af de kager, hvor jeg har været mest tilfreds med slutresultatet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...