søndag den 24. oktober 2010

Red velvet cupcakes

Ved et tilfælde faldt jeg over denne opskrift. Det er en meget gammel og traditionel opskrift fra Sydstaterne og den så sjov og god ud. Jeg valgte så at lave den som cupcakes i stedet for en almindelig kage.

De blev rigtigt fine og den cream cheese der er ovenpå er jeg helt vild med! Det bliver ikke sidste gang, jeg anvender den.

Desværre så blev de underligt grynede. Jeg forstod heller ikke, hvorfor der pludselig skulle ½ dl kærnemælk ned til det tørre. Prøv at se her:
Pisk smør, sukker, æg, frugtfarve og kakao til det er luftigt. Sigt mel, salt og natron i og rør rundt med ½ dl kærnemælk. 
Hvis man nu - som jeg - læser opskriften som Fanden læse biblen og overser dette lille, men betydningsfulde "i" så går det altså galt. Så klumper det..
Nå, nu er jeg jo bare tvunget ud i, at lave dem igen.. *Suk* 

Red velvet cake er også en kage, der kan anvendes som lagkagebund.




Hov.. sneg der sig ikke lige lidt glimmer ind på de hjerter der? Hvordan gik det dog til... 0:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...