torsdag den 28. oktober 2010

Red velvet cake

Jeg var jo nødt til at lave den igen. Når man ikke kan læse en opskrift ordentligt, og det giver grynede resultater, så er det bare "en ommer"!

Og heldigvis - for den var så meget bedre denne gang. Lige så fløjsblød som navnet og cream cheese frosting er vist ikke noget, jeg bliver træt af lige med det samme :-D
Nu skal jeg så prøve at se, hvad der sker, hvis jeg hælder lidt smeltet chokolade i den..

Denne gang var det kærestens job, der var de stakkels ofre, der måtte lide under min fetish - men de klarede den - og endda med bravour.

Blomstens "indre" er lavet af almindeligt sukker farvet rødt med pastafarve. Hjerterne er udstukket i ekstra tyk fondant for at skabe en tredimensionel effekt. 



Det sidste billede er fra kærestens mobil.. Den er lige så skrap til at tage billeder som min egen :-D

5 kommentarer:

  1. Den var rigtig god. Alle var imponerede, mætte og tilfredse !

    SvarSlet
  2. Ja, det var dejligt! :-)
    Nu har jeg lige smeltet lidt chokolade og blandet i en rest af cream cheesen.
    Gæt, hvor godt dét smagte!? :-D

    SvarSlet
  3. Var det tykkere skiver ??

    :-D

    SvarSlet
  4. :-D)) Jaa..det smagte rigtig godt..

    SvarSlet
  5. Var det tykkere skiver ??

    :-D

    SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...