mandag den 25. oktober 2010

Kommentarer

Jeg har egentlig savnet, at nogen kommenterede her.

Det bliver lidt, som at sidde og tale ud i den blå luft, når der ikke er nogen reaktioner - selvom jeg da har fået nogen på Facebook og i indbakken etc.

Det er jo ikke fordi, man behøver at kommentere alt eller hele tiden, men en smule genklang er nu ikke af vejen.

Jeg har jo selv tænkt, at en af årsagerne til de manglende kommentarer var, at man var nødt til at oprette alle mulige åndssvage og underlige konti på nettet for at få lov til overhovedet at uploade en kommentar, men nu er det ordnet. Call me geek girl!

Nu kan man også kommentere som anonym (selvom jeg selvfølgelig gerne vil have dit navn under din kommentar) og alle er meget velkommen til at komme med tanker, konstruktiv kritik og/eller flabetheder.
Jeg holder jo særligt meget af flabetheder ;-)

Kom glad - der er åbent i boksen!

PS: Nåh ja.. så fandt jeg også sådan en lille klick-mulighed, man kunne klistre på her. Det er da meget sjovt alt sammen :-D 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...