torsdag den 21. oktober 2010

Det første kagekursus

Inden jeg havde set mig om, var jeg på vej til mit første kagekursus.

Egentlig havde jeg jo ikke råd, for havde "vist nok" allerede brugt en hel del på kageudstyr og den der terapeutuddannelse er også langt fra gratis!

Nå - kæresten syntes, jeg skulle af sted og var den gavmilde giver. Det er jo altid dejligt, at have sådan nogen omkring sig!

Det var sjovt at være på kursus, men jeg lærte ikke rigtigt noget nyt. Det var et absolut begynderkursus og jeg havde jo læst tonsvis på nettet og set alle de her youtubevideoer. Ingen skal påstå, jeg ikke reseacher inden jeg går i gang ;-)

Til gengæld så prøvede jeg at bruge et andet mærke fondant. Først lidt senere gik det op for mig, at den type var bedre at arbejde med. Det var, da jeg var grædefærdig over at min fondant så ofte sprækkede, selvom jeg gjorde alt det rigtige. Det gjorde den type, vi brugte på kagekurset, nemlig ikke.

Resultatet var egentlig okay. Det var dejligt, at kunne bruge alverdens udstikkere og blandt andet udstyr også en smoother. Den var mere effektfuld til at glatte fondanten med end jeg troede, så det var en af de ting, jeg købte med hjem, sammen med nye blomsterudstikkere o.a.

Kagen er blot en chokoladekage uden fyld, som er lavet og smurt op, når man  møder op til kurset.

Se.. Nu bliver de ikke fotograferet helt så meget længere... :-D 
Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...